EUROPA LEAGUE: Egal dezamagitor pentru FC BOTOSANI, la debutul moldovenilor in competitie

FC BOTOSANI a reusit doar un egal, pe teren propriu, in compania georgienilor de la Tkhinvali in primul tur al EUROPA LEAGUE, scor 1-1.

Desi a obtinut doar locul 8 in Liga Intai, FC BOTOSANI a profitat de problemele financiare ale echipelor clasate in fata lor in clasament si au prins in extremis ultimul loc european pentru echipele din Romania. 

La tragerea la sorti de luna trecuta moldovenii au picat in prima runda a Ligii Europa cu georgienii de la Tkhinvali, locul 4 din campionatul gruzin.

Favoriti in acest duel, baietii antrenorului LEO GROZAVU au inceput decisi partida, iar Martinus a avut sansa golului inca de la prima faza de atac, dar sutul sau s-a dus peste poarta. Croitoru a fost la randul sau aproape de gol in minutul 16, dar a trimis putin pe linga. Golul avea sa vina in min 21, dupa o executie spectaculoasa a lui IVANOVICI.

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE: Adversari dificili pentru ASTRA si FC BOTOSANI in turul II al competitiei 

Echipa lui Leo Grozavu a continuat sa controleze jocul si a mai ratat o ocazie prin Costin, al carui sut de la mare distanta a fost respins in corner.

Botosanenii au inceput foarte prost partea secunda a meciului, iar Kacearava a profitat de o desincronizare intre fundasi si portarul Iliev, aducand egalitatea pe tabela de marcaj. Ocaziile au curs la poarta lui Nadiradze, insa Ivanovici (64) si Roman (79) n-au putut sa-si readuca echipa in avantaj.

CITESTE SI: EMOTIONANT! La 7 ani a SUPRAVIETUIT TSUNAMIULUI, la 17 ani ii CALCA PE URME lui CRISTIANO RONALDO 

Egalul smuls la Botosani ii face pe georgieni favoriti la calificarea in turul 2, unde Legia Varsovia isi asteapta linistita adversarul.

Returul va avea loc joia viitoare, in Georgia, de la ora 19:00, pe DigiSport.

*sursa foto: gsp.ro