EUROPA LEAGUE: FC BOTOSANI SE CALIFICA IN TURUL 2 dupa victoria din Georgia. Urmeaza un adversar mult mai dificil

FC BOTOSANI, a treia reprezentanta a Romaniei in EUROPA LEAGUE, a reusit sa intoarca scorul de pe teren propriu de acum o saptamana, 1-1, si sa castige in Georgia impotriva echipei TKHINVALI, scor 3-1. Astfel, moldovenii se califica in turul secund unde vor intalni un adversar mult mai dificil, pe polonezii de la LEGIA VARSOVIA.

Golurile au fost inscrise de DAN ROMAN, in minutele 6 si 59 si SORIN BATIN, minutul 68. Pentru gazde a inscris Kilasonia, in minutul 65. Partida a fost presarata de momente tensionate, cate un jucator de ambele echipe fiind eliminat: Katcharava pentru gazde in min 38 si PLAMADA de la moldoveni in minutul 50. 

In turul urmator BOTOSANI va evolua cu castigatoarea Cupei Poloniei, LEGIA VARSOVIA. De asemenea, turul urmator va insemna si debutul competitiei in acest sezon pentru ASTRA GIURGIU, care va intalni o alta castigatoare de Cupa nationala, echipa scotiana INVERNESS. In EL mai participa si castigatoarea SUPERCUPEI ROMANIEI, ASA TARGU-MURES, care va intra din turul 3 preliminar. ASA inca nu si-a aflat adversarul.

*Sursa foto: gsp.ro