EUROPA LEAGUE: FC SEVILLA, CU UN PAS IN FINALA. VEZI CE S-A INTAMPLAT IN BENFICA-JUVENTUS

Seara zilei de joi a programat MANSA TUR A SEMIFINALELOR EUROPA LEAGUE, FC SEVILLA – VALENCIA si BENFICA – JUVENTUS.

SEMIFINALELE EUROPA LEAGUE au programat joi seara mansa tur a partidelor FC SEVILLA – VALENCIA si BENFICA – JUVENTUS, doua meciuri in urma carora nu se poate spune cu exactitate ca s-a decis vreo finalista, insa andaluzii de care apartine inca Raul Rusescu au facut un pas mare spre ultimul act.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: REAL – BAYERN 1-0 (1-0) / Calificarea se DECIDE pe ALLIANZ ARENA

FC SEVILLA – VALENCIA. Andaluzii de la FC SEVILLA au luat o optiune importanta pentru calificarea in finala EUROPA LEAGGUE dupa victoria, 2-0, in fata conationalilor de la VALENCIA. Dupa 33 de minute de joc M’Bia a punctat pentru 1-0, pentru ca sa inscrie, trei minute mai tarziu golul secund.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 / CALIFICAREA SE JOACA IN RETUR 

BENFICA-JUVENTUS. In cel de-al doilea meci al serii, BENFICA a deschis repede scorul, ni doa rminutul 2, cotra lui JUVENTUS, prin Garay, care a stabilit astfel si scorul pauzei. In partea secunda, italienii au egalat in minutul 73, dupa reusita lui Tevez, dar lusitanii aveau sa iasa invingatori de pe teren dupa ce Lima a punctat in minutul 84 pentru 2-1. Desi portughezii pornesc cu un mic avantaj in partida retur, echipa calificata in finala EUROPA LEAGUE se va decide cu siguranta la finele partidei de la Torino.

SEVILLA – VALENCIA 2-0 (M’Bia ’33, Bacca ’36)
BENFICA – JUVENTUS 2-1 (Garay ‘2, Lima ’84 – Tevez ’73)

 

Sursa foto: prosport.ro