EUROPA LEAGUE: INVERNESS – ASTRA 0-1 si giurgiuvenii fac un pas important pentru CALIFICARE

ASTRA GIURGIU a inceput cu dreptul cel de-al treilea sezon european consecutiv, impunindu-se cu 1-0 in fata lui INVERNESS, in prima mansa a turului doi preliminar al EUROPA LEAGUE, relateaza editia online a Gazetei Sporturilor.

Giurgiuvenii si-au respectat statutul de favoriti in Scotia si au invins-o pe cistigatoarea Cupei Scotiei cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de CONSTANTIN BUDESCU, care l-a invins pe Williams in minutul 24 cu un sut superb din lovitura libera.

Echipa lui MARIUS SUMUDICA a ramas periculoasa in continuare tot prin Budescu, care i-a ridiculizat pe adversari cu driblingurile sale.  Giurgiuvenii l-au pierdut dupa pauza pe VALERICA GAMAN, accidentat, insa nu au mai scapat victoria.

Returul va avea loc peste o saptamina, la Giurgiu, cind Astra se poate califica si cu o remiza. Vineri, formatia noastra isi va afla POSIBILUL ADVERSAR din turul trei preliminar.

Cei doi antrenori, John Hughes si Marius Sumudica, au trimis in teren urmatoarele echipe: 

Inverness: O. Williams – Warren, Meekings, Devine, Williams – Draper, Wedderburn – Tansey, Christie, Doran – Dani Lopez

Astra: S. Lung – Pedro Queiros, Gaman (Oros 47), Geraldo, Junior Morais – G. Enache (Al. Stan 71), Boldrin, Seto, De Amorim – Budescu (D. Florea 82), Teixeira

Sursa foto: gsp