EUROPA LEAGUE: Omonia Nicosia – Astra Giurgiu (in tur: 1-1), 20.00, netelevizat / Greu, dar nu imposibil

Omonia Nicosia si Astra Giurgiu se intalnesc, in aceasta seara, pe arena GSP din Insula Afroditei, acolo unde vor disputa mansa secunda a turului doi preliminar al Europa League. In meciul de acum o saptamana, gruparea giurgiuveana a remizat, scor 1-1, cipriotii aflandu-se in avantaj din acest punct de vedere.

Omonia si Astra se vor duela pentru un loc in turul trei preliminar al Europa League, scorul din meciul de la Bucuresti conferindu-le cipriotilor prima sansa la calificare. In ciuda acestui fapt, elevii lui Daniel Isaila au aratat o forma excelenta in prima etapa de campionat cand s-au impus clar, cu 4-0, in deplasare, in fata Viitorului Constanta.

“In primul rand, nu trebuie sa primim gol. Apoi, suntem obligati sa marcam cel putin o data. Rezultatul din tur este injust, cipriotii avand doar doua ocazii mari, una dintre ele reprezentand golul egalizator. Mi-am pregatit elevii pentru jocul de la Nicosia, unde fanii lor pretentiosi pun o presiune mare, in special pe propria echipa acesta putand fi un avantaj pentru noi”, a declarat Isaila pentru gsp.ro.

Citeste: Astralii vor avea un retur infernal in Insula Afroditei

La fel de increzator se arata si francezul naturalizat cipriot din lotul Astrei Giurgiu, Vincent Laban. “Este un meci special pentru mine, dar cred ca putem da lovitura. Cipru este tara in care locuiesc de opt ani, si a carei nationala o reprezint” a declarat francezo-cipriotul pentru sursa amintita.

Citeste: Rezultate ale tragerii la sorti din Europa League

Daniel Isaila are o singura problema atunci cand vine vorba de alcatuirea primului unsprezece pe care il va folosi in aceasta seara. Inchizatorul Seydou Yahaya a suferit o ruptura musculara si nu va putea fi folosit. De cealalta parte, tehnicianul Toni Savevski nu are nicio problema de lot.

OMONIA NICOSIA – ASTRA GIURGIU (in tur: 1-1, Tembo 8 / J.P. Andrade 66) echipe probabile:

OMONIA NICOSIA: Moreira – Cervera, Alabi, J.P.Andrade, Scaramozzino – Soares, Leandro – Taylor, Nuno Assis, Schembri – Gikiewicz. Antrenor: Toni Savevski

ASTRA GIURGIU: Lung jr – Matel, Ben Yousef, Muresan, Morais – Takayuki, Laban – Enache, Budescu, Tembo – Fatai. Antrenor: Daniel Isaila

Arbitru: Steven McLean; Asistenti: Alan Mulvanny si Alastair Mather. Rezerva: Paul Robertson (toti din Scotia). Delegat UEFA: Ariel Kenneth Scheiman (Israel); Observator UEFA pentru arbitri: Aleksei Spirin (Rusia)
Stadion: “GSP Arena” (Nicosia)

Partida dintre Omonia Nicosia si Astra Giurgiu se va disputa cu incepere de la ora 20.00 si nu va fi televizata. In cazul in care se va califica mai departe, Astra Giurgiu se va intalni cu castigatoarea meciului dintre AS Trencin si IFK Gotteborg, in tur: 0-0, mansa retur se va juca pe terenul cehilor.

Sursa foto: ro.stiri.yahoo.com