EUROPA LEAGUE: Patru pe doua locuri ! Diseara aflam cine joaca FINALA de la Torino

Dupa ce serile de marti si miercuri ne-au oferit finalistele Ligii Campionilor, astazi urmeaza sa aflam formatiile care se vor duela in ultimul act al EUROPA LEAGUE.

REAL MADRID-ATLETICO MADRID este finala 100% spaniola din LIGA CAMPIONILOR. Pentru ultimul act din EUROPA LEAGUE, cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi, se dueleaza joi seara alte doua formatii din Spania, dintre care una va fi sigur in FINALA, VALENCIA sau FC SEVILLA si cate una din Italia, JUVENTUS, si Portugalia, BENFICA.

La Torino, JUVENTUS primeste vizita lusitanilor de la Benfica, echipa proaspat castigatoare a campionatului in Portugalia. In tur, la Lisabona, BENFICA s-a impus la limita, 2-1, printr-un gol marcat in minutul 84, dupa ce tot portughezii deschisesera scorul, in minutul 3, insa italienii egalasera in minutul 73. La acest scor, portughezii au prima sansa, insa avantajul lor poate sa fie usor anulat daca JUVENTUS va marca rapid un gol.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: FC SEVILLA, CU UN PAS IN FINALA. VEZI CE S-A INTAMPLAT IN BENFICA-JUVENTUS 

In cealalta semifinala, VALENCIA porneste cu sansa a doua in meciul contra celor de la FC SEVILLA dupa ce in tur a pierdut cu 2-0 partida din Andaluzia. Atunci, in doar trei minute, 33 si 36, cei de la FC SEVILLA au marcat de doua ori si au luat o optiune serioasa pentru calificarea in ultimul act al EUROPA LEAGUE. Nu trebuie neglijat insa faptul ca VALENCIA a obtinut calificarea in semifinale dupa ce in sferturi a revenit in mansa retur contra lui FC Basel dupa 0-3 in tur, castigand cu 5-0 partida din mansa secunda.

Citeste si: CHELSEA – ATLETICO 1-3, LIVE TEXT. Premiera! Avem finala madrilena! 

FINALA EUROPA LEAGUE din aceast sezon se va disputa pe 14 mai la TORINO.

Sursa foto: prosport.ro