EUROPA LEAGUE: SAINT ETIENNE – ASA TARGU-MURES. SCOR 1-2, dar muresenii rateaza calificarea in play-off

ASA TARGU MURES a cistigat in Franta, 2-1, dar SAINT ETIENNE se califica in play-off-ul EUROPA LEAGUE, dupa a castigat in tur cu 3-0, relateaza Gazeta Sporturilor.

ASA a avut o evolutie excelenta, profitand de faptul ca nu are nimic de pierdut. Muresenii au avut mai multe ocazii in prima repriza si au creat de multe ori pericol la poarta lui Ruffier.

Primul gol al meciului a fost marcat de LUIS PEDRO in minutul 39, dupa o faza spectaculoasa. AXENTE a preluat superb la marginea careului, din intoarcere, dar a fost blocat de un adversar. Mingea a ajuns la Luis Pedro, care a marcat cu un sut din sase metri.

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE. ASTRA – WEST HAM. SCOR 2-1. Calificare EXTRAORDINARA pentru giurgiuveni

In a doua repriza, tot ASA a fost mai periculoasa si in minutul 62 fundasul IVAN GONZALEZ a marcat cu o lovitura de cap din sase metri, iar sansele muresenilor de a trimite meciul in prelungiri erau tot mai mari.

Sperantele celor de la ASA s-au risipit in minutul 71, cand acelasi Ivan Gonzalez a deviat mingea in proprie poarta. In ultimele 20 de minute, elevii lui VASILE MIRIUTA nu au mai avut puterea de a pune pericol la poarta lui Ruffier, iar francezii s-au multumit cu mentinerea scorului.

Sursa foto: gsp