EUROPA LEAGUE: SLOVAN – ASTRA 2-3 (2-1) / Giurgiuvenii se califica, fara emotii, in PLAY-OFF

EUROPA LEAGUE. ASTRA GIURGIU s-a calificat, fara probleme, in PLAY-OFF-UL competitiei dupa ce a trecut in ambele manse ale TURULUI III PRELIMINAR de formatia ceha SLOVAN LIBEREC

ASTRA si-a dublat victoria obtinuta in partida de acum o saptamana, scor 3-0, elevii tehnicianului DANIEL ISAILA reusind sa se impuna cu 3-2 si pe terenul adversarilor. Golurile echipei din Giurgiu au fost marcate de ENACHE (37), RUS (83) si BUKARY (89), in timp ce pentru gazde au inscris SURAL (45) si OBROCNIK (45+3).

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE: ASTRA – SLOVAN 3-0: Tripla lui FATAI apropie vicecampioana de play-off 

Prima repriza s-a incheiat cu SLOVAN in avantaj, dupa ce romanii au deschis scorul, gruparea ceha revenind in prelungirile mitanului cu doua goluri marcate pe greselile defensive ale astralilor. In partea secunda, BUDESCU si compania si-au revenit si au reusit in ultimele zece minute ale confruntarii sa intoarca scorul pe tabela de marcaj.

ASTRA GIURGIU s-a calificat in play-off-ul EUROPA LEAGUE cu scorul general de 6-2 si vineri isi va afla urmatorul adversar in jurul orei 14.30 atunci cand va avea loc tragerea la sorti de la Nyon.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA – Aktobe 2 -1. Seara de Aktober Fest! 

SLOVAN LIBEREC: Hrosso – Mudra, Rajnoch, Pimpara, Fleisman – Sackey – Obrocnik, Sural, Frydek, Dubek – Hamul’ak.
ASTRA GIURGIU: Lung – Pliatsikas, Oros, Gaman, Junior Morais – Yahaya, Laban – Enache, Budescu, William de Amorim – Fatai.

Sursa foto: sport.ro