Europa League, tragere la sorți. FCSB, FC Botoșani și CFR Cluj își cunosc posibilii adversari din turul III preliminar

Europa League, tragere la sorți. FCSB, CFR Cluj și FC Botoșani și-au aflat, marți, potențialele adversarele din turul al III preliminar din Europa League. UEFA a stabilit, azi la prânz, și programul turului al III lea preliminar. Partidele se vor disputa, tot într-un singur meci, la fel ca și în tururile preliminare precedente, în data de 24 septembrie.  

În cazul în care va trece de sârbii de la Backa Topola în turul II preliminar, FCSB va juca, în turul III preliminar al Europa League cu învingătoarea partidei dintre Riteriai (Lituania) și Slovan Liberec (Cehia). Meciul se va disputa pe Arena Națională din Capitală.

Ghinion pentru trupa antrenată de Marius Croitoru. Dacă trece, în turul II preliminar, de macedonenii de la Shkendija, FC Botoșani va juca în turul III preliminar cu învingătoarea dintre Tottenham Hotspur (Anglia) și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). Partida se va disputa pe terenul moldovenilor.

Citește și: Tragere la sorți, Europa League. FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din turul II preliminar

CFR Cluj și-a aflat adversarul din turul III preliminar al Europa League în urma tragerii la sorți care a avut loc la sediul UEFA de la Nyon. CFR Cluj a avut avantajul de a fi cap de serie. CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Europa League împotriva câștigătoarei partidei dintre Djurgården (Suedia) și Europa (Gibraltar). Meciul va avea loc, într-o singură manșă, pe terenul nordicilor.

Calendar Europa League:

1 septembrie: tragerea la sorți pentru turul III preliminar

17 septembrie: turul II preliminar

18 septembrie: tragerea la sorți pentru play-off

24 septembrie: turul III preliminar

1 octombrie: play-off.

Sursa foto: uefa