EUROPA LEAGUE: WEST HAM – ASTRA, SCOR 2-2 dupa o revenire incredibila a baietilor lui SUMUDICA

ASTRA GIURGIU a terminat la egalitate meciul din prima mansa a turului trei preliminar din EUROPA LEAGUE contra WEST HAM UNITED, scor 2-2, relateaza Gazeta Sporturilor.

Englezii au deschis scorul in minutul 23, cand VALENCIA a primit o centrare perfecta de la PAYET. Giurgiuvenii au ripostat prin BUDESCU, care a luat o actiune pe cont propriu, dar atacantul din acest meci al echipei conduse de MARIUS SUMUDICA a fost oprit de fundasul ZARATE.

“Ciocanarii” au majorat diferenta prin acelasi ZARATE, care a fost si cel mai activ jucator. Argentinianul si-a luat inima in dinti si a pornit ca din tun de la 30 de metri. Destinatia finala a fost in poarta lui Silviu Lung Jr.

CITESTE SI: ASA TARGU-MURES – SAINT ETTIENE. SCOR 0-3. Targmuresnii UMILITI la debutul in Europa

Trupa lui Sumudica n-a renuntat la lupta si cu 20 de minute inainte de final BOLDRIN a readus sperantele in tabara formatiei din Romania cu un sut superb de la 22 de metri.

Golul care o face pe Astra sa plece cu capul ridicat din Anglia a venit in minutul 82. TAKAYUKI a trimis o centrare in spatele liniei defensive a englezilor, OGBONA a sarit la cap si l-a indus in eroare pe portarul Adrian, mingea ducindu-se in poarta.

Sursa foto: gsp