Europarlamentarul CRISTIAN BUSOI il desfiinteaza pe TRAIAN BASESCU

Europarlamentarul PNL CRISTIAN BUSOI a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului presedinte TRAIAN BASESCU.

“Date fiind schimbarile naucitoare de pozitie si declaratii pe care TRAIAN BASESCU le face fara nicio jena in ultima vreme, de cand s-a descoperit cruciatul crestinismului, se ridica firesc cateva intrebari. Cat tupeu poate avea TRAIAN BASESCU sa strige de indignare impotriva moscheii de la Bucuresti, cand in 2014, la Ankara, promitea atunci premierului Erdogan ca are el grija se se construiasca o moschee la Bucuresti?

TRAIAN BASESCU a uitat cum il intreba pe fostul primar general, Sorin Oprescu, de ce nu da mai repede terenul pentru moschee si cerea Primariei Generale sa urgenteze proiectul care sprijina prietenia turco-romana? TRAIAN BASESCU la Ankara, in 2014, voia moschee; la Piatra Neamt, in 2016, in campanie electorala adulmeca voturi; altfel nu se explica cum si cand a reevaluat ideea de a avea o moschee in Bucuresti. Faptul ca TRAIAN BASESCU raspandeste frica si pozeaza in cruciatul crestinismului, bazandu-se pe faptul ca romanii, in buna lor credinta, il mai prezuma cu autoritatea unui fost sef de stat este o escrocherie electorala.

CITESTE SI: PMP A INSCRIS IN PROGRAMUL SAU POLITIC UNIREA ROMANIEI CU REPUBLICA MOLDOVA

Dincolo insa de escrocherie politica a domnului Basescu, pentru cei care chiar vor sa gaseasca solutii si sa-i protejeze pe romani de pericole, trebuie spus clar ca Europa se dovedeste iar prea lenta si prea birocratica ca sa fie in stare sa ne apere de terorism. Valul de imigranti care a coplesit Uniunea Europeana este consecinta unei decizii politice proaste, dar cine crede ca raspandirea urii face vreun bine se insala; iar cine profita de temerile oamenilor este complicele moral al unor radicali smintiti care nu au decat credinta distrugerii”, spune CRISTIAN BUSOI, conform unui comunicat de presa.

Sursa foto: jurnalul