Europarlamentarul RAMONA MANESCU participa la dezbaterea ,,Migratia in Europa. Provocari si oportunitati pentru Romania”

Europarlamentarul PNL/ PPE RAMONA MANESCU participa, luni, la dezbaterea ,,Migratia in Europa. Provocari si oportunitati pentru Romania” care are loc la sediul Cercului Militar National din Capitala. Dezbaterea este organizata de New Strategy Center.

“In contextul deciziilor luate saptamana trecuta de catre Consiliul Uniunii Europene pentru Justitie si Afaceri Interne (JAI) si a Consiliului European ce i-a urmat, o analiza a impactului acestor masuri asupra Romaniei precum si o dezbatere asupra cailor de urmat, atat pentru tara noastra cat si pentru intreaga Uniune Europeana sunt mai mult decat necesare.

Dezbaterea beneficiaza de prezenta unor experti de prim rang in domeniu si sunt sigura ca ideile ce vor reiesi din discutii vor fi cu adevarat utile atat in clarificarea subiectului cat si in adoptarea unor pozitii cat mai bine argumentate de catre Romania”, a declarat RAMONA MANESCU inainte de inceperea dezbaterii “Migratia in Europa. Provocari si oportunitati pentru Romania”.

Sursa foto: ramona-manescu