EUROVISION 2014: Cine este favoritul caselor de pariuri, dar si cel mai controversat concurent. FOTO – VIDEO

EUROVISION 2014

EUROVISION 2014: Cateva zile ne mai despart de concursul EUROVISION SONG CONTEST 2014, care se va desfasura pe 6, 8 si 10 mai la  Copenhaga (Danemarca). Favoritul caselor de pariuri este Aram MP3 din Armenia, pe numele sau real Aram Sargsyan, de profesie cantaret, actor, comediant si om de televiziune, el participand pentru prima data la EUROVISION.

EUROVISION 2014, un concurs devenit cunoscut si pentru constroversele pe care le creeaza intre tarile participante, are si in acest an prezente “picante”. Potrivit publicatiei britanice The Independent, cea mai controversata concurenta din acest an este Conchita Wurst din Austria pe care presa din Europa a comparat-o deja cu Dana International.

Nascuta in Columbia, Conchita are 24 de ani, iar numele sau real este Tom Neuwirth. Nu a vrut sa renunte la barba desi se considera femeie si a suferit numeroase operatii pentru a-si schimba sexul. Conchita Wurst se autocaracterizeaza ca fiind un simbol al tolerantei si o sustinatoare a libertatii artistice. O puteti vedea in video de mai jos.

Asculta aici piesa care va reprezenta ROMANIA la EUROVISION 2014

La EUROVISION 2014, Rusia trimite doua gemene, Anastasiya si Maria care au castigat Eurovision Junior in 2006. Ucraina in schimb a ales-o reprezentanta pe frumoasa Mariya Yaremchuk.

Romania va fi reprezentata de Paula Seling si Ovi, cu piesa “Miracle”, castigatoare a finalei selectiei nationale a EurovisionPiesa “Miracle”, interpretata de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Romania va intra in a doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 8 mai, la Copenhaga, in Danemarca. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai si va putea fi urmarita, de asemenea, la TVR.

Casele de pariuri il considera favorit la EUROVISION 2014 pe Aram MP3 din Armenia.  Suedia, Danermarca si Norvegia prin Carl Espen sunt cotate si ele cu sanse bune sa castige concursul, potrivit britanicilor de la The Independent. Romania a fost cotata cu aceleasi sanse ca si Ungaria si Marea Britanie, de 14/1.