EUROVISION 2014: Mirela Boureanu Vaida de la Mireasa Pentru Fiul Meu s-a inscris in competitie. Iti place piesa?

EUROVISION 2014:  Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii “Mireasa Pentru Fiul Meu”, va participa la selectia nationala Eurovision, care va avea loc in data de 1 martie. Indragita prezentatoare TV va concura cu numele de scena Vaida, iar piesa cu care va intra in concurs se numeste “One more time” si o puteti asculta mai jos.

EUROVISION 2014: Daca nu stiati, Mirela Boureanu Vaida nu reuseste doar sa aduca emisiunea “Mireasa Pentru Fiul Meu” in topul preferintelor telespectatorilor in fiecare zi, ci si sa-si incante fanii cu vocea sa, pentru ca ea este si o artista completa, cantatul fiind una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Numele de scena cu care va participa in competitia EUROVISION este Vaida, iar piesa, „One more time” este o melodie de stare, de liniste, ce aduce aminte de povesti, de lumea boema, chiar de Parisul interbelic, fiind o piesa care se simte, se transmite, abia apoi se canta, dupa cum a declarat Mirela Vaida.

Afla aici detalii despre selectia nationala Eurovision Romania 2014

EUROVISION 2014: Toata aceasta poveste a inceput dintr-o joaca, in momentul in care Mirela si-a dorit foarte mult o piesa proprie pentru ca toata lumea o intreba cand va veni momentul lansarii unui album. Se pare ca intalnirea cu Bogdan Tascau, compozitor si producator, si cu echipa casei de productie Code a purtat noroc pentru ca piesa „One more time” i s-a potrivit manusa prezentatoarei reality show-ului „Mireasa pentru fiul meu”: ”Am simtit ca mi se potriveste atat datorita liniei melodice, armoniei, melancoliei, cat si nostalgiei pe care o simt ori de cate ori o ascult”, marturiseste Mirela Vaida.

EUROVISION 2014: Muzica a fost prima iubire a Mirelei, prima chemare, cea care i-a dat totul fara sa ceara nimic in schimb, i-a dat nenumarate satisfactii ori de cate ori a cantat pe scena Teatrului de Revista Constantin Tanase, a carui solista este si de fiecare data cand a avut concerte cu bandul ei, Vaida Show. Cu toate acestea, Mirela Vaida a vrut mai mult de atat, si-a dorit sa experimenteze emotiile pe care scena de la Eurovision i le va da.

Selectia nationala a concursului EUROVISION 2014 va avea loc in data de 1 martie. Astfel, melodia care va reprezenta Romania la EUROVISION 2014 va fi aleasa in cadrul selectiei nationale ce va i organizata in prima zi a lunii martie, insa pana atunci mai sunt multi pasi de facut.

Intre 19 si 20 februarie va avea loc preselectia (un juriu de specialitate va audia piesele inscrise in concurs), iar pe 20 februarie vor fi anuntate cele maximum 12 melodii finaliste.

Pe 1 martie va avea loc selectia nationala a Eurovision, in care va fi aleasa melodia castigatoare, in cadrul unul spectacol televizat, cu public.