EUROVISION 2014: Paula Seling si Ovi au fost notati de juriul de la Copenhaga – FOTO

EUROVISION 2014: A doua semifinala a concursului EUROVISION SONG CONTEST 2014 are loc in aceasta seara, de la ora 22.00, pe scena B&W Hallerna de la Copenhaga. Romanii vor sta cu sufletul la gura pana la finalul show-ului, pentru ca Paula Seling si OVI vor intra de pe a 15-a pozitie in concurs. Daca se vor califica, reprezentantii Romaniei la EUROVISION vor urca pe scena de la Copenhaga si in finala din 10 mai.

EUROVISION 2014: Desi spectacolul live al celei de-a doua semifinale Eurovision are loc in aceasta seara, cei 15 concurenti au fost notati de juriile de specialitate in seara zilei de miercuri, la cea de-a doua repetitie cu public. Fara a fi difuzata, repetitia a doua cu costume este la fel de importanta (intrucat juriul isi exprima votul) ca si evolutia din spectacolul televizat, cand voteaza publicul.

EUROVISION 2014: Ponderea votului juriului conteaza in proportie de 50%, la fel ca si votul telespectatorilor.

EUROVISION 2014 – SEMIFINALA a II-a poate fi urmarita aici in format LIVE TEXT

EUROVISION 2014: „Paula si Ovi au cantat exceptional. Speram ca juriul a acordat note mari pentru prestatia Romaniei aseara. Asteptam astazi (…) la repetitia de dinainte de semifinala, inca niste retusuri, inca niste lucruri care nu au fost la parametrii pe care ii doream. insa spectacolul incepe sa arate asa cum am sperat”, a declarat in aceasta dimineata Liana Stanciu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision.

Ca si in cazul primei semifinale, romanii sunt asteptati in fata micilor ecrane pentru al doilea spectacol de pe scena din Copenhaga.

Vezi aici tarile care s-au calificat dupa prima semifinala in finala Eurovision

EUROVISION 2014: TVR 1 va transmite in direct cea de-a doua semifinala Eurovision 2014, de la ora 22.00. Transmisiunea de la B&W Hallerne va fi precedata de Studio Eurovision, emisiune prezentata de Nicolle Stanese.

Care este atmosfera inainte de concurs, cele mai noi informatii despre cei care ne reprezinta, interventii in direct ale Lianei Stanciu de la fata locului, agenda evenimentului vor putea fi urmarite la Studio Eurovision. Apoi, in direct de la Copenhaga, urmatoarele 15 tari dintre cele 37 participante isi prezinta show-urile in a doua semifinala a competitiei EUROVISION 2014