EUROVISION 2014: PAULA SELING si OVI, cotati cu a 14-a sansa la locul 1. VEZI COTELE LA PARIURI

PAULA SELING si OVI vor canta diseara piesa MIRACLE in finala EUROVISION 2014 din postura celei de-a sasea tari intrata in concurs, dar nu sunt vazuti cu sanse reale pentru a castiga intrecerea.

COTELE la PARIURI pentru EUROVISION 2014 nu dau mari sanse Romaniei pentru a castiga concursul din aces an, PAULA SELING si OVI fiind vazuti doar cu a 14-a sansa la locul 1. Cotele s-au schimbat foarte mult fata de cele de inaintea semifinalelor. Daca acum o saptamana Romania avea sansa a 10-a la castigarea trofeului, acum are cea de-a 14 sansa, la egalitate cu Norvegia, Malta, Italia si Spania.

Citeste si: PAULA SELING si OVI merg in finala EUROVISION – VIDEO 

Dupa desfasurarea celor doua semifinale de la EUROVISION 2014 s-a schimbat si marea favorite la castigarea concursului musical ajuns la editia cu numarul 59. Daca Armenia domina previziunile acum cateva zile, locul intai in preferintele caselor de pariuri este ocupat acum de Suedia.

Citeste si: EUROVISION 2014: Paula Seling si Ovi au fost notati de juriul de la Copenhaga – FOTO

Bookmakerii ofera o cota de 3.25 Suediei pentru a ocupa locul 1, ceea ce inseamna ca pentru 100 de lei mizati pe Victoria acestei tari, un parior se poate allege cu 325 de lei. In schimb, daca mizati pe PAULA SELING si OVI ca invingatori la EUROVISION 2014 primiti o cota de 67.