EUROVISION 2014: Rusia, huiduita in semifinala de la Copenhaga – VIDEO

EUROVISION 2014: Prima semifinala a concursului EUROVISION SONG CONTEST 2014 s-a desfasurat, marti seara, pe scena B&W Hallerna de la Copenhaga. Rusia s-a numarat printre cele 10 tari care au reusit sa se califice in marea finala EUROVISION, iar cand s-a facut anuntul, publicul a inceput sa fluiere.

Surorile Tolmacevi, care reprezinta Rusia la Eurovision, au fost fluierate in momentul in care s-a anuntat faptul ca au reusit sa treaca in finala, potrivit publika.md.

EUROVISION 2014: Prezentatorii concursului EUROVISION au anuntat imediat ca si reprezentantii Ucrainei au primit votul publicului si juriului si s-au calificat in finala.

Vezi aici tarile care s-au calificat dupa prima semifinala in finala Eurovision

EUROVISION 2014: Pe scena de la Copenhaga au evoluat 16 tari, marti seara, in prima semifinala. Joi seara, vor concura si reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, in a doua semifinala, cu piesa “Miracle”.

EUROVISION 2014: Cele 16 tari care au evoluat in prima semifinala a Eurovision 2014, marti, pe scena B&W Hallerna din Copenhaga, au fost in ordinea intrarii in concurs: Armenia, Letonia, Estonia, Suedia, Islanda, Albania, Rusia, Azerbaidjan, Ucraina, Belgia, Republica Moldova, San Marino, Portugalia, Olanda, Muntenegru si Ungaria.

Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat, care a concurat cu piesa “Wild Soul”, nu a reusit sa se califice in finala Eurovision 2014.