EUROVISION 2015: FINALISTII din Romania vor fi in MIJLOCUL SPECTATORILOR in “Camera Verde”

“Camera Verde” in MIJLOCUL SPECTATORILOR, scena de 170 de metri patrati, ecrane si podea de led-uri, grafica speciala pentru fiecare piesa sunt cateva dintre argumentele care fac din finala EUROVISION ROMANIA 2015 de duminica “un show cu putere nationala”, a anuntat sambata TVR printr-un comunicat.

“In premiera la Selectia Nationala Eurovision, dupa ce vor iesi de pe scena, artistii vor cobori direct in mijlocul spectatorilor, in Camera Verde. La aceasta editie, Camera Verde este amplasata chiar in sala, iar spectatorii vor putea urmari reactiile artistilor imediat dupa prestatia lor pe scena”, se spune in comunicat.

Finala EUROVISION ROMANIA, in care au intrat 12 piese, va fi transmisa in direct, incepand cu ora 20.30, la TVR 1, TVR HD si TVR International, precum si online pe tvrplus.ro, eurovision.tv si pe canalul oficial de YouTube al Televiziunii Romane.

Citeste si: EUROVISION 2015: Voltaj urca primii pe scena, suedezii de la CEJ, in incheierea finalei nationale

Ordinea intrarii in concurs la finala nationala Eurovision este urmatoarea: Voltaj — “De la capat”, Baietii — “Dragoste in lanturi”, Tudor Turcu — “Save Us”, Aurelian Temisan feat. Alexa — “Chica latina”, Rodica Aculova — “My Light”, Blue Noise — “Love Won”t Run Away”, Ovidiu Anton — “Still Alive”, Lara Lee — “Superman”, Super Trooper — “Secret Place”, Luminita Anghel — “A Million Stars”, Cristina Vasiu — “Nowhere”, CEJ — “We Were In Love”.

“Spectacolul va avea trei puncte “de foc”: scena de 170 metri patrati, cu decor din ecrane cu led-uri si grafica speciala, Camera Verde si zona de backstage. Vom avea un show foarte variat din punct de vedere artistic, cu piese rock, latino, disco, pop, acapella, cu efecte grafice, pirotehnice si jocuri de lumini”, a declarat Iuliana Marciuc, unul dintre producatorii evenimentului.

Votul va putea fi exprimat trimitand numarul de intrare in concurs al favoritului (01, 02, 03,…12), prin SMS, la numarul 1267 (tarif: 0,3 euro + TVA), numar valabil in retelele Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone, ori sunand la numarul de telefon 0900 160 9xx (unde “xx” reprezinta numarul de ordine alocat fiecarui concurent: 01, 02, 03… 12), cu acelasi tarif (0,3 euro + TVA / apel), valabil in retelele Orange, Telekom si Vodafone. In seara de 8 martie, la finala nationala Eurovision, votul telespectatorilor va cantari la fel de mult ca si cel al juriului.

Citeste si: EUROVISION ROMANIA: Aproape 100 de piese inscrise in cursa pentru un loc in finala din 8 martie

Concursul cantecului european se va desfasura, in 2015, la Viena, Austria, in 19, 21 si 23 mai.

“Romania va participa in prima semifinala a concursului, cea din 19 mai, alaturi de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria”, se mai spune in comunicat.

Pe eurovision.tvr.ro si pe pagina de Facebook Eurovision Romania se gasesc toate informatiile despre concurs, dar si noutatile din tara si din strainatate pe subiectul Eurovision.

Sursa foto: gds.ro