EUROVISION 2015: VEDETELE din Romania SUSTIN trupa VOLTAJ

Personalitati din diferite domenii din Romania isi unesc fortele in ziua finalei EUROVISION 2015, pentru a-i sustine pe reprezentantii tarii noastre, trupa VOLTAJ, a anuntat TVR.

Astfel, retelele de socializare au fost impanzite de fotografii in care VEDETELE, dar nu numai ele, isi indeamna admiratorii si prietenii sa #voLteze20 in aceasta seara.

GHEORGHE HAGI, 3Sud-Est, Cezar Ouatu, Deepcentral, Randi, Brighi, George Zafiu si Vlad Petreanu, Simona Gherghe sau Crina Mardare sunt printre cei care isi indeamna prietenii si admiratorii din strainatate sa voteze pentru VOLTAJ. Publicul din toate cele 40 de tari participante la Eurovision 2015 (cu exceptia Romaniei) poate vota pentru reprezentantii nostri de 20 de ori de pe acelasi numar de telefon.

Citeste si: EUROVISION 2015: CALIN GOIA afirma ca VOLTAJ intra in competitie cu SPERANTA si cu CHEF DE CANTAT

Romania va fi a sasea tara care va anunta punctajele cumulate – acordate de juriu si de telespectatorii din tara, acestea fiind dezvaluite de prezentatoarea TVR Sonia Argint Ionescu.

Romania, reprezentata de trupa VOLTAJ, intra in competitie pe pozitia 20, dupa Letonia si inainte de Spania. Romanii pot urmari spectacolul de sambata in direct, de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www.tvrplus.ro. Finala EUROVISION 2015 este precedata, de la ora 21.00, de emisiunea Viena, venim!, prezentata de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu si Ioana Voicu.

Citeste si: EUROVISION 2015: ISTORIA CONCURSULUI MUZICAL EUROPEAN AJUNS LA EDITIA NR. 60

Finalistii vor urca pe scena EUROVISION 2015 in urmatoarea ordine: Slovenia, Franta, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, Romania, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaijan, Rusia, Albania, Italia.

Sursa foto: facebook.com