EVALUARE NATIONALA 2014. SUBIECTE MATEMATICA. REZULTATELE LA EVALUARE 2014, IN 27 IUNIE

EVALUARE NATIONALA 2014. SUBIECTE MATEMATICA. REZULTATELE LA EVALUARE 2014, IN 27 IUNIE

EVALUARE NATIONALA 2014. SUBIECTE MATEMATICA: EVALUARE NATIONALA 2014. ABSOLVENTII DE CLASA A 8-A SUSTIN MIERCURI, 25 IUNIE, PROBA SCRISA LA MATEMATICA, ULTIMUL TEST DIN CADRUL EXAMENULUI DE EVALUARE NATIONALA. PROBA DE ASTAZI VA CONTINE 3 SUBIECTE, IAR TIMPUL DE LUCRU VA FI DE DOUA ORE. PRIMELE REZULTATE LA EVALUAREA NATIONALA VOR FI ANUNTATE VINERI.

EVALUARE NATIONALA 2014. SUBIECTE MATEMATICA: MONDO NEWS va publica in format update SUBIECTELE LA MATEMATICA SI BAREMUL DE CORECTARE. Miercuri, 25 iunie, are loc ultima proba din cadrul examenului de Evaluare Nationala 2014, examenul la matematica.

In cadrul examenului de Evaluare Nationala 2014, proba la matematica cuprinde trei subiecte, cu mai multe subpuncte. Timpul de lucru la proba de matematica este de 2 ore.

CITESTE SI: SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014: SUBIECTE LA LIMBA ROMANA. UPDATE

EVALUARE NATIONALA. SUBIECTE MATEMATICA: Acum cateva luni, Ministerul Educatiei a publicat pe Edu.ro modele de subiecte pe care le pot primi elevii de clasa a VIII-a la aceasta proba. In 20013, elevii au primit trei subiecte. Ei au primit doua probleme de geometrie, printre care si desenarea unei piramide. La primul subiect, elevii au avut de aflat rezultatul operatiilor 4×4+10, cat este numarul “a” daca a/6=5/2, precum si perimetrul unui patrat si volumul unui cub cu laturi date. La acelasi subiect, li s-a cerut sa interpreteze datele dintr-un tabel cu notele unui examen.

EVALUARE NATIONALA. SUBIECTE MATEMATICA: Subiectul II avut ca prima cerinta desenarea unei piramide triunghiulare regulate, dupa care elevii au trebuit sa rezolve o problema de aritmetica: „Ana si Bogdan au impreuna sapte mere, Ana si Calin au impreuna opt mere. Cate mere are Ana, stiind ca toti trei au impreuna 12 mere?”.

Citeste si: EVALUAREA NATIONALA 2014, LA START. Elevii sunt testati la Limba romana, Limba materna si Matematica. Rezultatele la EVALUARE, in 27 iunie

Subiectul III a fost alcatuit din doua probleme de geometrie, prima avand in ipoteza un dreptunghi cu latura si diagonala date, iar a doua, un paralelipiped dreptunghic.

EVALUARE NATIONALA 2014. CALENDARUL DE DESFASURARE A EVALUARII NATIONALE PENTRU ABSOLVENTII CLASEI A VIII-A
27 iunie – Afisarea rezultatelor (pana la ora 16)
27 iunie – Depunerea contestatiilor (orele 16 – 20)
28 iunie – 30 iunie – Rezolvarea contestatiilor
1 iulie – Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii

Citeste si: EVALUARE NATIONALA 2014: Peste 5.300 de politisti vor asigura ORDINEA PUBLICA la examen

Evaluare Nationala 2014. Cum se face Admiterea in Liceu
Ministerul Educatiei a decis ca de anul acesta notele obtinute la evaluarea nationala sa conteze in proportie de 75% pentru media de admitere la liceu.
Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egala cu media generala de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generala de la evaluarea nationala, totul impartit la patru)
Unde: MA = media de admitere; ABS = media generala de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generala obtinuta la evaluarea nationala sustinuta de absolventii clasei a VIII-a