EVALUARE NATIONALA 2014: Peste 5.300 de politisti vor asigura ORDINEA PUBLICA la examen

EVALUARE NATIONALA 2014: Un numar de 5.386 de politisti vor actiona suplimentar fata de dispozitivul curent angrenat, pentru asigurarea ORDINII si LINISTII PUBLICE pe timpul Evaluarii Nationale, care va incepe luni, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane.

EVALUARE NATIONALA 2014: Astfel, Politia Romana va asigura masuri specifice in perioada 23 iunie – 1 iulie, cea in care se va desfasura examenul national.

EVALUARE NATIONALA 2014: Din totalul efectivelor suplimentare angrenate in masurile specifice din zona unitatilor de invatamant, 4.537 de politisti sunt de la structurile de ordine publica, iar 674 sunt politisti de la rutiera.

Citeste si: EVALUARE NATIONALA 2014: Absolventii clasei a VIII-a sustin luni proba la LIMBA ROMANA

EVALUARE NATIONALA 2014: Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, unitatile de invatamant sunt incluse in itinerariile de patrulare.

EVALUARE NATIONALA 2014: De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

EVALUARE NATIONALA 2014: Politia Romana a dispus masuri suplimentare si pentru desfasurarea examenului national de Bacalaureat in liniste si corect.

Citeste si: EVALUARE NATIONALA 2014: Peste 11.000 de elevi din Bucuresti s-au inscris pentru examen

EVALUARE NATIONALA 2014: Efectivele Politiei Romane actioneaza atat pentru un climat de ORDINE si SIGURANTA PUBLICA si fluidizarea traficului rutier, in zona unitatilor de invatamant, precum si pentru asigurarea unui examen corect, mai spun sursele citate.

Sursa foto: puterea.ro