EVALUARE NATIONALA 2014: Simularea la EVALUARE NATIONALA incepe marti, rezultatele se afiseaza in 7 martie

EVALUARE NATIONALA 2014:  Emotii pentru elevii de clasa a 8-a. Marti, 18 februarie incepe simularea la EVALUAREA NATIONALA pentru elevii de clasa a VIII-a din anul scolar 2013-2014, prima proba fiind cea la Limba si literatura romana.

EVALUARE NATIONALA 2014: Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA va continua miercuri, 19 februarie, cu proba la Matematica, iar joi, 20 februarie, cu proba la Limba si literatura materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale.

EVALUARE NATIONALA 2014: Ministerul Educatiei Nationale a stabilit ca simularile examenelor nationale din anul scolar 2013-2014 sa se desfasoare in zilele de 18, 19 si 20 februarie (Evaluarea Nationala pentru elevii clasei a VIII-a), respectiv 3, 4, 5 si 7 martie (Bacalaureat). In premiera, incepand din acest an, se organizeaza simulari si pentru elevii de clasa a XI-a.

“Elevii vor fi evaluati din materia parcursa pana la data sustinerii trestului. Elevii de clasa a XI-a, care vor simula pentru prima data bacalaureatul, vor sustine doar doua probe: romana si matematica sau istorie”, a explicat ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Afla aici ultimele noutati despre EVALUAREA NATIONALA 2014 si BACALAUREAT 2014

EVALUAREA NATIONALA 2014: Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Educatiei, “rezultatele obtinute de elevi la simularea evaluarii nationale pentru absolventii clasei a VIII-a si la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national sunt analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant in care s-au desfasurat simularile nationale din anul scolar 2013-2014, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare”.

EVALUARE NATIONALA 2014: Rezultatele la SIMULAREA EVALUARII NATIONALE vor fi afisate vineri, 7 martie, potrivit calendarului simularilor aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. 

SIMULARE BACALAUREAT 2014: Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a din anul scolar 2013-2014 va incepe pe 3 martie cu proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 4 martie este programata proba scrisa la Limba si literatura materna, iar pe 5 martie — proba scrisa obligatorie a profilului. Pe 7 martie va avea loc simularea probei scrise la alegere a profilului si specializarii, iar pe 14 martie vor fi anuntate rezultatele.

SIMULARE BACALAUREAT 2014:  Disciplinele la care se organizeaza simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national pentru elevii clasei a XI-a in anul scolar 2013-2014 sunt: Limba si literatura romana, Limba si literatura materna (pentru elevii de la toate filierele, profilurile si specializarile care au urmat studiile liceale intr-o limba a minoritatilor nationale), Matematica si Istorie.

SIMULARE BACALAUREAT 2014:  In cazul elevilor clasei a XII-a, disciplinele sunt: Limba si literatura romana, Limba si literatura materna, Matematica, Istorie, Fizica, Chimie, Biologie, Informatica, Geografie, Logica, Argumentare si comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.

SIMULARE BACALAUREAT 2014:  “Rezultatele obtinute de elevi la simularea evaluarii nationale pentru absolventii clasei a VIII-a si la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national sunt analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant in care s-au desfasurat simularile nationale din anul scolar 2013-2014, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare”, precizeaza MEN.