Eveniment dedicat TEATRULUI, in Parcul Crangasi

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, si Trupa de teatru Arthesium au organizat spectacolul “Distreaza-te si tu!”, eveniment care a avut loc in Parcul Crangasi, in zilele 19 si 20 septembrie, au anuntat luni reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, momentele cunoscute de TEATRU, dansul indian cu trupa Manyuri si interpretii de muzica live sunt doar cateva dintre elementele care au impresionat publicul spectator.

Gazda a fost Cosmin Cornici, coordonatorul Trupei Arthesium.

Citeste si: PROIECTII DE FILM in parcul Crangasi, timp de o saptamana

Scopurile principale ale evenimentului au fost seriile de evenimente organizate cetatenilor Sectorului 6 in aceasta toamna si promovarea castingului pentru cursuri gratuite de teatru oferite de trupa Arhesium. Acestea vor incepe in data de 28 septembrie.

Trupa de teatru Arthesium este formata din actori tineri, studenti ai unor facultati de profil, talentati si dornici de afirmare.

Citeste si: 1 IUNIE: Spectacole, jocuri, concursuri si multe surprize in parcurile Lumea si Oraselul Copiilor

“Tinerii artisti aflati in drumul spre succes au nevoie de incredere si sustinere. Talentul lor consta in exprimarea emotiilor prin momente dedicate artei. Asigurandu-le un cadru ce faciliteaza interactiunea lor cu publicul pe care isi doresc sa-l incante, contribuim la dezvoltarea lor, atat ca membri ai comunitatii, cat si ca viitori mari actori”, a declarat RARES MANESCU, primarul Sectorului 6.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6