EVENIMENTE dedicate celor mici si celor mari, la Plaza Romania

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza In weekend-ul 18-19 aprilie o serie de EVENIMENTE la Plaza Romania, dedicate atat celor mici, cat si celor mari, au anuntat reprezentantii institutiei.    

Astfel, sambata si duminica, intre orele 12.00 si 14.00, parintii si copiii sunt asteptati la Kids Club Plaza Romania cu tematici educative, interactive si, mai ales, distractive.

Lista activitatilor cuprinde: teatru clasic, teatru de papusi, teatru de umbre, jocuri de distractie, jocuri de rol si jocuri de mima, basme romanesti, un spectacol interactive si ateliere educative.

Citeste si: MUZICA CLASICA si activitati pentru COPII, la Plaza Romania

Evenimentul isi propune sa le ofere copiilor oportunitatea de a-si dezvolta creativitatea, imaginatia si de a invata lucruri noi si folositoare, potrivit sursei citate.

Totodata, sambata, incepand cu ora 17.00, iubitorii de muzica clasica se vor putea bucura de un spectacol sustinut de Cvartet Fiore.

Sub genericul “Saturday Show”, doua viori, o viola si un violoncel vor oferi muzica de buna calitate.

Citeste si: EVENIMENT dedicat MELOMANILOR, la Plaza Romania

Este ultima reprezentatie a Cvartetului Fiore de la Plaza Romania. De saptamana viitoare, iubitorii de muzica vor fi incantati cu un alt gen muzical.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6