Evenimente organizate pentru COPII cu ocazia ZILEI DE 1 IUNIE, la Conacul Golescu Grant

Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza duminica o serie de evenimente dedicate ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI.

Manifestarile debuteaza la ora 10.15 in incinta Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala ”Conacul Golescu Grant”, din Aleea Tibles nr. 64, acolo unde vor avea loc demonstratii de karate, canto si dansuri, insotite de muzica, surprize si multa culoare.

Incepand cu ora 17.00, toti cetatenii Sectorului 6, mari si mici, sunt asteptati in Parcul Crangasi pentru a urmari spectacolul „CULORILE COPILARIEI” care promite prichindeilor o multime de concursuri, surprize si multa distractie.

Citeste si: Eveniment dedicat ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, in Parcul Crangasi

In cadrul spectacolului  vor evolua artisti indragiti ai scenei romanesti precum Mirabela Dauer, Raoul, Alina Eremia si Corul Nostalgia, al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Nu va lipsi o mare tombola cu multe premii surpriza la care sunt asteptati toti copiii.

Citeste si: CARNAVALUL COPIILOR, la Palatul Brancovenesc

„Ca in fiecare an, «ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI» reprezinta prilej de mare veselie pentru COPIII de pretutindeni. Sarbatorim zambetele, inocenta, emotiile si momentele pline de bucurie care ne fac sa ne simtim din nou COPII”, a declarat RARES MANESCU, primarul Sectorului 6.

Sursa foto: commons.wikimedia.org