Evenimente si concerte in toate statiunile de pe litoral, in mini-vacanta de 1 Mai

Deschiderea oficiala a sezonului estival 2014 va fi facuta prin organizarea unor evenimente care se vor derula pe 1 mai, simultan in toate statiunile de pe litoral, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism, a anuntat printr-un comunicat de presa Asociatia Litoral-Delta Dunarii.

Astfel, pe plajele din Navodari, Mamaia, Costinesti, Neptun, Mangalia si in Parcul Primariei din Eforie Sud vor avea loc jocuri traditionale in aer liber (volei, badminton, jocuri marinaresti, stafete etc.), urmate de spectacole organizate pe scenele special amenajate in acest sens, in apropierea plajelor din aceste statiuni.

Ziua de 1 Mai va debuta cu traditionala parada organizata de catre Asociatia Litoral-Delta Dunarii, pe intreg litoralul romanesc, de la Sud la Nord ( Mangalia – Eforie – Constanta – Mamaia – Navodari), formata din autobuze etajate unde vor participa prietenii de pe Facebook ai asociatiei, masini de epoca si de raliu, motociclete, masini off-road etc.

Citeste si: ZILE LIBERE 2014: Guvernul a aprobat ca 2 Mai sa fie zi libera pentru bugetari

Seara zilei de 1 Mai va continua cu un spectaculos joc de artificii si de lasere, lansari de lampioane si petreceri deosebite organizate pana dimineata de cluburile de pe intreg litoralul, special deschise pentru asigurarea distractiei in cele patru zile libere la mare. In Mamaia, pe plaja, va fi lansat filmul oficial de promovare a statiunii.

Lista generala a evenimentelor organizate pe Litoral este actualizata periodic pe site-ul Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

In ceea ce privește pachetele de vacanta din aceasta perioada, asociatia afirma ca tarifele nu au crescut fata de perioada similara a anului trecut.

Sursa foto: libertatea.ro