Evenimente SPECIALE in Parcul Lumea Copiilor, cu ocazia ZILEI DE 1 IUNIE

Parcul Lumea Copiilor va fi gazda unor evenimente SPECIAL organizate de Primaria Sectorului 4 pentru a celebra ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI, au anuntat reprezentantii institutiei.

Astfel, de vineri si pana pe 1 Iunie, in intervalul orar 8.00-21.00, Rotonda parcului va gazdui o serie de manifestari, care de care mai atractive, avandu-i pe copii in centrul atentiei, potrivit surselor citate.

„Miss 1 Iunie”, competitia care va atrage atentia si va „starni” ambitia micutelor participante de a-si demonstra, pe langa frumusete, si talentele artistice, „Festivalul Inghetatei”, trenuletul electric, piscina cu bile pentru mers pe apa, toboganul gonflabil, iata doar cateva  dintre surprizele care-i așteapta pe sarbatoritii zilei.

In plus, acestia vor putea participa la zeci de probe de aptitudini, jocuri, intreceri si concursuri, cu premii constand in dulciuri si jucarii. In cadrul acestora vor putea realiza obiecte din produse reciclabile in atelierele de creatie, vor pregati meniuri bio, sanatoase, din legume și fructe, vor fi protagoniștii unor concursuri de dans, face painting și desene pe asfalt cu tema ”Cartierul meu”.

Citeste si: DARURI si SURPRIZE pentru COPIII INSTITUTIONALIZATI de pe raza Sectorului 4, in preajma ZILEI DE 1 IUNIE

Totodata, copiii vor primi lectii de prim ajutor medical, vor urmari demonstratii de dresaj canin de la politiști, vor urmari probe de atletism, demonstratii de arte martiale ale reprezentantilor unor renumite școli de sport.

Primaria Sectorului 4 nu i-a uitat nici pe parinti si pe bunici, organizand pentru acestia, pe aleea de acces in parcul Lumea Copiilor, un Targ Traditional Campenesc.

Citeste si: Eveniment dedicat ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, in Parcul Crangasi

Astfel, tot in perioada 30 mai – 1 iunie, intre orele 8.00 si 22.00, in timp ce micutii vor petrece momente agreabile in Rotonda parcului, adultii vor putea face cumparaturi, iar, ulterior, sa se relaxeze si sa serveasca pranzul in aer liber.