Evenimentul “ARUNCA LA COS!” a continuat la Scoala Gimnaziala nr. 156

La Scoala Gimnaziala nr. 156 s-a desfasurat joi cea de-a doua activitate din cadrul evenimentului sportiv “ARUNCA LA COS!”, organizat de catre Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, impreuna cu Steaua CSM EximBank si Prosal D.M.V., au anuntat printr-un comunicat de presa reprezentantii institutiei.

In cadrul actiunii, presedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stanescu, baschetbalistii Ionut Dragusin, Ionel Dodoc, antrenorul Radu Costea, dar si juniori, au impartasit din tainele baschetului.

Totodata, reprezentantii Prosal D.M.V. au explicat elevilor necesitatea colectarii selective a deseurilor.  

Citeste si: “ARUNCA LA COS!” se muta la Scoala Gimnaziala nr. 156

Aceleasi activitati civice si ecologice urmeaza sa se desfasoare la Scoala Gimnaziala “Sfantul Andrei” si la Liceul Teoretic “Marin Preda”.

“ARUNCA LA COS!” este un eveniment cu caracter instructiv-educativ si presupune manifestari care incurajeaza colectarea selectiva a deseurilor prin sport, respectiv, baschet, dupa cum sugereaza si numele evenimentului.

Primaria Sectorului 6 din Bucuresti a intrat in competitia “Orasul Reciclarii”, organizata de Eco-Rom Ambalaje si adresata primariilor municipalitatilor din Romania.

Citeste si: ORASUL RECICLARII: Aproape 85 de TONE de DESEURI DE AMBALAJE au fost COLECTATE SELECTIV in primul trimestru al anului, in Sectorul 6

Timp de sase luni, in perioada 1 ianuarie – 30 iunie, 46 de municipii si orase din tara “se lupta” pentru a dovedi ca au cel mai performant sistem de colectare separata a deseurilor de ambalaje la nivel national.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6