Evenimentul sportiv “ARUNCA LA COS!” a inceput la Scoala Gimnaziala “Constantin Brancusi”

La Scoala Gimnaziala “Constantin Brancusi” s-a desfasurat marti prima activitate din cadrul evenimentului sportiv “ARUNCA LA COS!”, organizat de Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, Steaua CSM EximBank si Prosal D.M.V.

In cadrul actiunii, presedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stanescu, impreuna cu jucatorii Titus Nicoara, Ionut Dragusin, Gorges Darwiche si Andrei Calenic, a impartasit tainele baschetului.

Totodata, reprezentantii Prosal D.M.V. au explicat elevilor necesitatea colectarii selective a deseurilor.  

Aceleasi activitati civice si ecologice urmeaza sa se desfasoare si la urmatoarele unitati scolare: Scoala Gimnaziala nr. 156, Scoala Gimnaziala “Sfantul Andrei”, Liceul Teoretic “Marin Preda”.

Citeste si: “Arunca la cos!”, eveniment pentru incurajarea COLECTARII SELECTIVE a DESEURILOR prin SPORT

“ARUNCA LA COS!” este un eveniment cu caracter instructiv-educativ si presupune manifestari care incurajeaza colectarea selectiva a deseurilor prin sport, respectiv baschet, dupa cum sugereaza si numele evenimentului.

Primaria Sectorului 6 din Bucuresti e intrat in competitia “Orasul Reciclarii”, organizata de Eco-Rom Ambalaje si adresata primariilor municipalitatilor din Romania.

Citeste si: Aproape 32 tone de DESEURI RECICLABILE, colectate SELECTIV in Sectorul 6 in luna ianuarie

Timp de sase luni, in perioada 1 ianuarie – 30 iunie, 46 de municipii si orase din tara “se lupta” pentru a dovedi ca au cel mai performant sistem de colectare separata a deseurilor de ambalaje la nivel national.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6