EVREII fac SEX printr-un CERCEAF. MITURI DIN ISTORIE, DESPRE CARE SE CREDE CA SUNT REALE

Cum ajung unii oameni sa aiba idei preconcepute despre sex? Din ce le spun parintii, din ce afla sau aud, insa fara sa se informeze mai departe sa afla daca este chiar adevarat. Asa s-au format si miturile pornite acum zeci de ani, dar care nu sunt deloc adevarate. Iata ce se credea inainte:

Din epoca Victoriana

In acele timpuri, oamenii erau mai conservatori si femeile isi acopereau cat mai mult din piele, nu cumva barbatilor sa le vina “idei”. Dar asta numai in societate, in vazul tuturor. De fapt, ca si in prezent, erau foarte interesati de sex si experimentau foarte mult sau mergeau chiar mai departe – incestul si violul erau la ordinea zilei, la fel si pedofilia, organizau orgii adesea si gustau din BDSM – bondaj, disciplina, sado-masochism.

Pana si regina Victoria, cu toate ca s-a spus adesea despre ea ca era conservatoare, ii facea surprize sotului sau tablouri cu nuduri si ii placea foarte mult sa faca sex.

CITESTE SI: CE FAC FEMEILE IN INTIMITATE, DAR NU VOR RECUNOASTE NICIODATA

Evreii fac sex printr-un cearceaf
Cel mai probabil aceasta idee a pornit de la oamenii de alta religie, care i-au vazut pe evrei spalandu-si tallitele (esarfa de rugaciune care se pune peste cap, are o gaura in mijloc si este destul de mare, poate fi asemuita unui cearceaf – n.r.) si au presupus ca ei ar face sex prin gaurile acelor articole. De fapt, legea evreiasca le interzice oamenilor sa faca sex imbracati sau sa fie acoperiti in timp ce copuleaza.

Boierii si sotiile taranilor
In filmele in care este prezentata perioada secolelor 13-14, boierii sunt portretizati ca niste tirani care, din punct de vedere sexual, erau liberi sa faca orice. Mai exact, puteau intretine relatii intime cu sotiile taranilor oricand doreau. Mai mult, regele ar fi avut dreptul sa dezvirgineze sotiile sau sa faca sex cu acestea in noaptea nuntii, iar taranii ar fi avut nevoie de consimtamantul regelui ca sa aiba contact sexual cu propriile neveste. Ei bine… probabil erau boieri si lorzi care violau femeile dupa bunul plac, insa niciun stat nu a avut vreodata o lege de acest gen.

CITESTE SI: RECORDURI MONDIALE NEOBISNUITE, IN MATERIE DE SEX

Orgasmul feminin
S-ar crede ca in anii trecuti, pana la aparitia feminismului modern, femeile ar fi dus-o destul de greu din punct de vedere sexual: barbatii cautau doar sa isi satisfaca propriile placeri, in timp ce ele ramaneau nesatisfacute. in fapt, orgasmul feminin are o istorie destul de extensiva si era chiar mai celebrat ca in prezent. in urma cu multi ani, se credea ca aparatul genital feminin este ca al barbatului, dar pe dinauntru, iar ca un cuplu sa faca un bebelus era nevoie ca ambii parteneri sa ajunga la orgasm in acelasi timp.

Sursa www.unica.ro