Exatlon 2. Roxana Vancea i-a prins la înghesuială pe realizatori și încasează lunar o sumă record

Exatlon 2. Mulți români au fost încântați să o vadă pe Roxana Vancea la Exatlon, dar și mai mulți și-au manifestat curiozitatea legată de câți bani ia frumoasa concurentă pentru prestația sa din concurs.

Exatlon 2. Roxana Vancea s-a lăsat greu convinsă în ceea ce privește participarea la emisiunea-concurs de la Kanal D. Fanatik.ro anunță, în exclusivitate, că bruneta cu trup aproape perfect nu a renunțat ușor la negocieri. Suma de 10.000 de euro pe lună este cea pe care ea a cerut-o de la început, iar până la urmă, când au văzut că se lovesc de un refuz ferm din partea ei, șefii Kanal D nu au avut încotro și au cedat.

Citește și: MISHA RUPE TĂCEREA DUPĂ APROAPE O LUNĂ DE LA ANUNȚUL DIVORȚULUI DE CONNECT-R!

“E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a spus Roxana Vancea atunci când s-a alăturat ”Faimoșilor”.

Această sumă este cea mai mare remunerație pe care o primește un concurent de la Exatlon 2. Emisiunea de la Kanal D ține cu sufletul la gură milioane de români.

Sursa foto: facebook