Exatlon. Andrei Stoica despre culisele competiției din Republica Dominicană

Exatlon. Andrei Stoica de la Exatlon România a părăsit competiția din Republica Dominicană, din cauza unei accidentări la picior din trecut, care acum a recidivat.

Andrei Stoica, multiplul campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight, a revenit la familia lui. Concurentul a fost primit cu multă dragoste de soția și cei doi copii ai săi. La întoarcerea în țară, acesta a mărturisit ce se întâmplă la Exatlon România.

Campionul mondial a stat două luni în Republica Dominicană, el luptând cot la cot împreună cu colegii săi din tabăra Faimoșilor. Din nefericire pentru el, competiția s-a încheiat mai devreme datorită unui accident suferit la piciorul drept.

„În primul rând, experiența Exatlon mi-a confirmat că am principii și valori solide. Îmi pare rău că s-a terminat mai devreme decât am preconizat. Îmi va fi dor de toată echipa, cu toții am creat legături speciale. Ei trebuie să meargă înainte fără mine. Accidentarea a fost pur și simplu un ghinion, în ultimele săptămâni reușisem să mă autodepășesc. Mă bucur că nu este gravă accidentarea, dar trebuie să mă recuperez”, a mărturisit Andrei Stoica, după părăsirea concursului Exatlon România.

Fostul membru al Echipei Faimosilor le-a transmis și un mesaj colegilor săi: „Faimoși, să fiți așa cum am fost până acum, determinați, motivați și sper să nu le dați nici o șansă Războinicilor. Cu siguranță că o să va urmăresc în continuare!”

Sursă foto: captura video kanal D