Exatlon. Eliminarea neașteptată care a băgat zâzania între Faimoși

Exatlon. Tensiune maximă, miercuri seară, în echipa Faimoșilor. Pierderea probei care a însemnat automat eliminarea unui membru al grupului a adus neînțelegeri în sânul concurenților.

Faimoșii s-au împărțit în două tabere, fete versus băieți, mai ales că aceștia din urmă le-au propus pe cele trei colege la eliminare. Totul a stat în mâinile celor de acasă, care au votat prin SMS-uri. Vladimir Draghia, „player of the week”, a nominalizat-o pe Larisa. Valentin, care a câștigat jocul de protecție individuală, a nominalizat-o pe Diana Belbiță, care a fost extrem de enervată de acest lucru, iar voturile echipei au mers către Geanina.

Giani Kiriță și Diana Belbiță, cei care au până acum au avut o relație extrem de strânsă, s-au contrat serios. Nemulțumită că a fost nominalizată, Diana și-a exprimat dezamăgirea, iar fostul fotbalist a acuzat-o de imaturitate și falsitate.

Telespectatorii au ales ca Diana Belbiță să părăsească Exatlon și să se întoarcă în România. Toți jucătorii au fost șocați de plecarea celei poreclită Prințesa.

Sursa foto: captura kanal D