Exatlon. Ion Oncescu doborât de dureri! Boala de care suferă sportivul

Exatlon. Ion Oncescu a trecut prin chinuri cumplite zilele trecute. S-a zvârcolit de durere în tabăra Faimoșilor, în special la ultima probă la care a participat și la care echipa lui a pierdut, informează cancan.ro. Ajuns în casă, Oncescu a acuzat dureri insuportabile, dar a încercat să ascundă totul.

Ion Oncescu, unul dintre participanții favoriți de la Exatlon a avut parte de probleme de sănătate, în utlima perioadă petrecută în Republica Dominicană. Campionul la skandenberg a ales să sufere în tăcere, în speranța că lucrurile vor trece de la sine, dar nu a fost să fie. După primul meci de duminică, Oncescu părea neliniștit și a stat treaz foarte mult timp.

Citește și: EXATLON: VIITOAREA EDIȚIE ATRAGE DEJA VEDETĂ DUPĂ VEDETĂ! TREI NUME GRELE VOR SĂ PARTICIPE

Ion Oncescu a strâns din dinți cât a putut de tare, dar într-un final a recunoscut că se simte foarte rău și că are dureri cumplite, cauzate de niște pietre la rinichi. Chiar și așa, sportivul nu a vrut să-și îngrijoreze colegii de echipă sau să apeleze la ajutorul unui medic specialișt. Ion Oncescu a sperat că dacă va bea apă în continuu, va reuși să elimine piatra care i-a ajuns în vezică și care nu l-a lăsat să doarmă în ultimele zile. Ion Oncescu a încercat și un leac băbesc – săritul pe loc, însă nici acesta nu i-a ușurat durerile.

„Mi-a ajuns una din pietrele de la rinichi în vezică. Am băut 3 litri de apă până acum și sper să o dau jos”, a mărturisit Ion Oncescu.

Sursa foto: sport