Exatlon: Viitoarea ediție atrage deja vedetă după vedetă! Trei nume grele vor să participe

Exatlon. Viitoarea ediție atrage deja vedetă după vedetă! Trei nume grele vor să participe la următoarea ediție a competiției difuzată de Kanal D care are un succes nebun la publicul din România.

După ce artiștii Kamara și Alex Velea și-au anunțat deja dorința de a participa la viitoarea ediție a Exatlon, acum a venit rândul unei foste sportive să facă un anunț asemănător. Gimnasta Monica Rosu vrea la Exatlon, cel mai tare reality-show al momentului, desfășurat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D informează jurnaliștii de la wowbiz.ro..

Într-un interviu acordat sursei citate, Monica Roșu a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispusă să participe la Exatlon. “Cand pot urmaresc emisiunea si imi sustin colegele. Este foarte interesanta competitia si mi-as dori sa ramana cat mai mult in ea, atat Diana Bulimar, cat si Anca Surdu, pentru ca si Anca a facut gimnastica. Da, sunt seri cand reusesc sa ma uit (n.r.: la Exatlon) si sunt foarte aprinsa.

Citește și:  ANDA ADAM A DEZVĂLUIT DE CE DORMEA GOALĂ LA EXATLON CHIAR DACĂ ȘTIA CĂ ESTE FILMATĂ

Cine stie…pe viitor poate se va intampla lucrul asta sa ajung si eu acolo (n.r. la Exatlon). Banuiesc ca atmosfera e placuta, trebuie sa si-o faca placuta pentru ca e foarte greu sa stai departe de toti cei dragi, sa stai in jungla, pe o insula pustie si sa nu ai contact cu absolut nimic din ceea ce se intampla acasa, doar sa fii focusat pe ceea ce ai de facut. Cumva, asa se intampla si in cazul nostru, cand eram in cantonament”, a declarat Monica Rosu pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: kanal D