Exatlon. Vladimir Drăghia contraatacă fără milă după acuzele lui Ionuț Jaguarul

Exatlon. Competiția s-a încheiat în urmă cu o săptămână, dar cei doi finaliști profită de fiecare ocazie să se atace. Vladimir Drăghia contraatacă fără milă după acuzele lui Ionuț Jaguarul Sugacevschi. În timp ce primul și-a adjudecat premiul consistent de la “Exatlon”, cel de-al doilea a lansat o serie de acuzații la adresa câștigătorului

Citește și: EXATLON. IONUȚ „JAGUARUL” A SPUS CE CREDE DESPRE VLADIMIR DRĂGHIA: NU ESTE OMUL CARE VREA SĂ PARĂ

“Și mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârșit. Dacă nu câștigam și spuneam ce as fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionuț, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii și a-i face să îl voteze. E normal să o facă.

E normal să vorbești despre tine, să emoționezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac și eu. Nu avea de ce sa îmi fie rușine! E o cauză nobilă! Ionuț a fost votat! Nu știu de ce nu a câștigat! Sunt aproape sigur că a contat mult că am spus ce vreau să fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat.

Eu meritam să câștig, tocmai de-asta. Nu văd de ce aș fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdată nu știu cum se va proceda. Mi-ar plăcea să se doneze direct, să nu mai fie taxe, comisioane. Mi-a fost rușine să întreb ce o să se întâmple cu banii”, a declarat Vladimir Drăghia la Kanal d.

Sursa foto: captură Kanal d