EXCLUDERI din PPDD: 5 PARLAMENTARI “eliminati” in miez de noapte cu ajutorul MAIL-ului

Conducerea Partidului Popular Dan Diaconescu (PPDD) a hotarat, in noaptea de marti spre miercuri EXCLUDEREA a cinci membri, toti PARLAMENTARI, in frunte cu TUDOR CIUHODARU si DANIEL OAJDEA.

Cei cinci parlamentari PPDD exclusi sunt Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu. TUDOR CIUHODARU a declarat intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv ca aceasta mazilire a avut loc la miezul noptii prin intermediul unui simplu mail. “In ciuda acestui fapt amuzant, eu sunt dispus sa merg in justitie”, a mai spus Ciuhodaru.

CITESTE SI: O NOUA LOVITURA pentru VICTOR PONTA: PP-DD denunta PROTOCOLUL cu PSD 

“Inca de ieri din timpul sedintei de grup existau informatii ca se va intampla asa ceva. Nu ma surprinde. Este modul de manifestare al oamenilor mici, care nu inteleg mesajul dat de poporul roman in 16 noiembrie. Se agata de niste sinecuri pe care Ponta, in disperarea lui, le-a dat. Decizia luata de Simona Man si Dan Diaconescu este de a omori partidul. Situatia din tara este exploziva. Membrii si simpatizantii PPDD nu sunt de acord cu aceasta trasformare a partidului in anexa a PSD”, a declarat liderul grupului PPDD din Camera Deputatilor, Daniel Fenechiu contactat de B1 Tv .

CITESTE SI: UDMR se RETRAGE de la GUVERNARE. KELEMEN HUNOR a facut anuntul oficial. UPDATE 

Sursa foto: gandul.info