Exclusiv. Accident la statia de metrou Eroilor. UPDATE

EXCLUSIV.Un tanar s-a aruncat, duminica dimineata, in fata unei garnituri de metrou in statia Eroilor. Incidentul s-a petrecut in jur orei 8.46. La fata locului au ajuns echipaje  SMURD si Pompierii. Acestia il descarcereaza si nu se stie daca victima mai este in viata. Evacuarea calatorilor s-a facut printr-o singura gura de iesire. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE 10.11: Incidentul a fost semnalat la 112 in jurul orei 8.45, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile. Conducatorul garniturii de tren a declarat ca barbatul i-a iesit in fata pe linie, cel mai probabil fiind vorba de o sinucidere. Potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax, victima avea 26 de ani si era din Titu, judetul Dambovita.

UPDATE 9.10: La aceasta ora o echipa Metrorex, ajutata de un medic de la SMURD, a intrat sub garnitura de metrou pentru a scoate victima. Din primele informatii, barbatul a decedat. In acest moment, circulatia este blocata pe directia Preciziei. La momentul producerii incidentului, metroul ajunsese pana aproape de jumatatea peronului, transmite corespondentul Mondo News aflat la fata locului. 

Nu se stie daca barbatul a cazut sau a incercat sa isi ia viata. Circulatia este oprita pe Magistrata Eroilor. Politistii vor deschide o ancheta in acest caz.