EXCLUSIV – Directorul Institutului Cantacuzino: “Nu-mi dau DEMISIA!”

Directorul Institutului Cantacuzino din Capitala nu are de gand sa isi dea DEMISIA. RADU IORDACHEL a precizat pentru Mondo News ca datoriile mari ale institutului nu au fost facute pe perioada in care el a fost la conducere si ca ministrul Banicioiu nu i-a cerut DEMISIA.

Mai multi angajati ai Institutului Cantacuzino din Capitala au protestat, luni, in curtea unitatii medicale, nemultumiti ca nu si-au primit salariul, iar in presa au aparut deja informatii potrivit carora ministrul Sanatatii i-a cerut DEMISIA directorului RADU IORDACHEL.

Citeste si: MINISTRUL SANATATII CERE DEMISIA DIRECTORULUI INSTITUTULUI CANTACUZINO

“Nu ministrul mi-a cerut DEMISIA, un secretat de stat care a plecat urechea la cei cativa angajati care au protestat.

Din punctul meu de vedere am facut tot ce am putut pentru salvarea institutului si nu ma cramponez intr-o functie. Poate pentru unii e mai simplu asa, sa gaseasca un tap ispasitor”, a declarat RADU IORDACHEL, in exclusivitate pentru Mondo News.

Directorul a precizat ca mare parte din cele 18 milioane de lei datorie acumulata de Institutul Cantacuzino a fost facuta anul trecut, dupa ce oficialul a fost indepartat de la conducere de catre ministrul de la acea vreme, Eugen Nicolaescu.

“Am discutat cu domnul ministru si nu am vorbit de asa ceva (n.r-demisie). Dansul incearca sa ne ajute in comisia interministeriala de maine”, a mai spus Iordachel.

Ministrul Banicioiu a precizat, luni, ca de doua saptamani este organizata o comisie interministeriala care analizeaza situatia de la Cantacuzino. Comisia este condusa de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, iar din ea mai fac parte ministrii Educatiei, Cercetarii, Finantelor, Economiei, Justitiei, Internelor si Sanatatii.

Citeste si: EUGEN NICOLAESCU A SESIZAT SRI IN CAZUL SCANDALULUI VACCINULUI ANTIGRIPAL

“Vreau sa va spun ca la protestul de astazi au participat circa 20-30 de angajati in conditiile in care institutul numara peste 500 de angajati. Voi analiza activitatea mea si voi discuta cu toti angajatii inainte sa ma hotarasc daca imi dau sau nu DEMISIA”, ne-a mai spus directorul Radu Iordachel. 

Sursa foto: romanialibera.ro