EXCLUSIV. Gabriel Petrea, viceprimarul de la Sectorul 6, urmeaza sa fie schimbat din functie

Gabriel Petrea, viceprimarul de la Sectorul 6 din partea Partidului Social Democrat (PSD), urmeaza sa fie schimbat din functia pe care o ocupa dupa ce a intrat in colimatorul lui Gabriel Mutu si a mai marilor social democrati de la filiala de sector, conform unor surse din cadrul partidului.

Problemele lui Gabriel Petrea au inceput in momentul in care premierul Victor Ponta a decis instalarea lui Mihai Sturzu in functia de presedinte al Tineretului Social Democrat (TSD), o postura in care toata lumea il vedea pe actualul viceprimar al Sectorului 6. O functie pentru care Petrea a muncit din greu ajutat fiind si de protectorul sau numarul unu, Ecaterina Andronescu (n.n. despre care se aude ca r fi chiar matusa sa).

Dezamagit de acesta mutare soc a premierului care l-a preferat in fruntea tineretului social democrat pe partenerul sau de pe terenul de baschet, Mihai Sturzu, in dauna sa, Petrea s-a transformat intr-un tip avid de putere.

Citeste si: Prefectul Capitalei, schimbat in sedinta de Guvern

Astfel ca, ajuns in functia de viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea  nu se mai multumeste cu putin si incearca de ori de cate ori i se iveste ocazia sa isi aroge meritele unor proiecte puse la punct de primarul Rares Manescu sau de consilierii acestuia, numai pentru a da bine in fata mai marilor de la PSD, dar si in fata cetatenilor din Sectorul 6.

In plus, profitand de aceasta functie, Petrea, care poarta si acum in suflet perioada cand facea jocurile prin Regie sub obladuirea lui Andronescu, incearca si acum sa-si sporeasca influenta in aceeasi zona a Capitalei.

In aceste conditii, Gabriel Petrea a reusit sa-i scoata din sarite pe mai marii PSD-ului si, pe la colturi, se vorbeste de o inlocuire a sa din functia de viceprimar, cauzele fiind atitudinea si actiunile sale, mare parte dintre ele daunand imaginii social democratilor din Sectorul 6.

In zilele urmatoare va vom prezenta dezvaluiri din culisele luptei acerbe dintre Gabriel Petrea si Mihai Sturzu.

Sursa foto: enational.ro