EXCLUSIV. Gruia Stoica: Din pacate, voi fi mai bogat cu 30 milioane de euro

Proprietarul GFR, omul de afaceri Gruia Stoica, a declarat pentru Mondo News ca nu are de ce sa isi faca griji pentru recuperarea banilor depusi pentru privatizarea CFR Marfa.

Solicitat de Mondo News sa comenteze declaratiile potrivit carora comisia de privatizare de la Ministerul Transporturilor analizeaza daca garantia depusa, in valoare de 10 milioane de euro, va fi sau nu returnata GFR, Gruia Stoica a declarat: “In contract scrie altceva. Asta e o strategie a consultantilor, dar contractul e clar. Se va dovedi ca strategia lor este gresita”.

Omul de afaceri a precizat ca reprezentatii celor doua firme de consultanta au incercat sa il convinga ieri sa semneze un document amiabil in care sa fie stipulat ca nu va apela la instanta.

“Atata timp cat nu am vrut sa il semnez, inseamna ca nu am avut nimic de ascuns, nu am vrut sa intru in acest joc”, a spus Stoica. “Daca semnam ieri, azi aveam toti banii, dar nu am semnat”, a adaugat el.

Pe de alta parte, Gruia Stoica a adaugat ca a fost deranjat ieri de atitudinea consultantilor care, dupa 20 de minute de discutie, au plecat la biroul lor pentru a lucra, lasandu-i pe ceilalti membri ai comisiei si pe cumparator sa astepte aproape sase ore, pe holurile ministerului.

“Cei de la firma Musat si Asociatii si-au batut joc de noi”, a declarat omul de afaceri Gruia Stoica. El este convins ca, potrivit contractului, isi va primi inapoi toti banii, inclusiv garantia. “Din pacate, voi fi mai bogat cu 30 milioane de euro”, a declarat el, pentru Mondo News.

Foto: Antena 3