EXCLUSIV / Judoka Elena Ivascenko a decedat la numai 28 de ani! Ea s-a aruncat de la etajul 15 al blocului unde locuia!

O noua tragedie loveste lumea sportului si indoliaza judo-ul! Cvadrupla campioana europeana, judoka Elena Ivascenko, a incetat din viata la numai 28 de ani, a anuntat Federatia de Judo din Rusia. Elena Ivascenko s-a aruncat de la etajul 15 al blocului in care locuia, intr-unul dintre buzunare fiind gasita si o scrisoare de adio.

Judoka din Rusia, Elena Ivascenko, multipla medaliata la Campionatele Mondiale si Europene a incetat din viata la numai 28 de ani, dupa ce a ales sa se sinucida aruncandu-se in gol de la etajul 15 al imobilului unde locuia.

“Victoriile sale vor ramane pentru totdeauna in istorie, la fel cum Lena va continua sa traiasca in amintirile celor care au cunoscut-o” se arata in comunicatul remis presei de oficialii Federatie de Judo dn Rusia.

Elena Ivascenko, 28 de ani, a castigat de patru ori medalia de aur la Campionatele Europene (2007, 2009, 2011, 2012), o medalie de argint la Campionatele Mondiale (2008) si alte doua medalii de bronz tot la Campionatele Mondiale (2007 si 2011).

Sursa foto: eju.net