EXCLUSIV: Lucian Sanmartean a semnat cu Steaua Bucuresti! Vezi detaliile contractului

Lucian Sanmartean a semnat cu Steaua Bucuresti! Mijlocasul de la FC Vaslui s-a inteles cu oficialii gruparii din Ghencea si a semnat un contract cu ros-albastrii o intelegere valabila pe un an si jumatate, conform unor surse din interiorul clubului. Contractul a intrat in vigoare de miercuri, de la ora 12.00.

Citeste si: Steaua Bucuresti este dispusa sa cheltuiasca o suma considerabila pentru Sanmartean 

Lucian Sanmartean, in varsta de 34 de ani, este noul jucator al campioanei Steaua Bucuresti.Ros-albastrii au platit echipei FC Vaslui aproximativ 200 de mii de euro, au preluat datoria de 150 de mii de euro pe care Vasluiul o avea la Sanmartean  la care se adauga 100 de mii de euro prima de instalare. In plus, Sanmartean va castiga din salariu aproximativ 500 de mii de euro in anul si jumatate cat va evolua in Ghencea.

Pentru aducerea lui Sanmartean, stelistii au folosit prima transa obtinuta de la Trabzonspor in schimbul lui Alex Bourceanu, in conditiile in care banii primiti la transferul capitanului in Turcia au venit neasteptat, tinand cont ca “Gladiatorul” ar fi putut pleca in vara liber de contract.

Sursa foto: romaniansoccer.ro