MIRCEA BASESCU ramane in AREST PREVENTIV. UPDATE

UPDATE: 17.00: MIRCEA BASESCU si MARIAN CAPATANA, judecati intr-un dosar de TRAFIC de INFLUENTA, vor ramane in continuare in stare de AREST PREVENIV. DECIZIA luata de MAGISTRATII de la CURTEA de APEL Bucuresti este una DEFINITIVA!

UPDATE: 12.05: MARIAN CAPATANA, acuzat de complicitate la TRAFIC de INFLUENTA in acelasi dosar, a declarat la iesirea din sala ca are incredere in justitie ca isi va face datoria. “Este o inscenare a lui Dan Voiculescu”, a strigat CAPATANA catre jurnalisti in momentul in care era urcat in duba.

UPDATE: 11.55: NELU TASCA, avocatul lui MIRCEA BASESCU, a declarat la iesirea din sala de sedinta ca apararea a solicitat eliberarea sub CONTROL JUDICIAR in baza LIPSEI de PROBE. “Declaratiile NECREDIBILE. Afirmatiile martorilor DEFAIMATOARE si DENIGRATOARE la adresa justitiei”, a mai spus TASCA.

UPDATE: 11.40: Dupa mai bine de trei ore si jumatate de sedinta, INSTANTA a ramas in PRONUNTARE urmand sa anunte DECIZIA in jurul orei 17.00, conform declaratiei facute de PAVEL ABRAHAM, avocatul familiei lui BERCEA MONDIAL.

UPDATE 8.00: MIRCEA BASESCU a fost adus la CURTEA de APEL Bucuresti (CAB). Sedinta, care a inceput la scurt timp dupa aducerea fratelui presedintelui TRAIAN BASESCU in fata magistratilor, este una cu usile inchise. DECIZIA care va fi luata de judecatorii de la CAB astazi va fi una DEFINITIVA, aceasta nemaiputand fi atacata de niciuna dintre parti.

MIRCEA BASESCU, fratele presedintelui TRAIAN BASESCU, va fi ELIBERAT din ARESTUL PREVENTIV al Politiei Capitalei in cursul zilei de vineri, conform unor surse judiciare. 

MIRCEA BASESCU, fratele presedintelui TRAIAN BASESCU, se afla in ARESTUL Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut in urma cu o saptamana. Potrivit surselor judiciare maine in urma judecarii RECURSULUI contestatiei inaintate de avocatii lui MIRCEA BASESCU, magistratii de la CURTEA de APEL BUCURESTI vor dispune eliberarea fratelui presedintelui din ARESTUL PREVENTIV.

CITESTE SI: RECURSUL lui Mircea Basescu se judeca vineri

MIRCEA BASESCU este acuzat de TRAFIC DE INFLUENTA fiind ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile. Procurorii DNA il acuza ca a primit 250.000 de euro de la fiul lui BERCEA MONDIAL, “in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati” pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. MIRCEA BASESCU a fost retinut JOIA TRECUTA si dus in ARESTUL Politiei Capitalei, iar in urma cu o saptamana a primit mandat de ARESTARE pentru 30 de zile.

In cadrul acestui dosar, interlopul SANDU ANGHEL, zis si BERCEA MONDIAL, condamnat la 8 ani si 9 luni pentru tentativa de omor, sustine ca ar fi dat bani grei ca sa obtina o sentinta blanda dupa ce a incercat sa isi omoare un nepot. Si MARIAN CAPATANA, suspectat ca ar fi intermediat tranzactia, a fost retinut fiind acuzat de complicitate la TRAFIC DE INFLUENTA. 

CITESTE SI: MIRCEA BASESCU, RETINUT. Fratele PRESEDINTELUI a ajuns in AREST! – UPDATE

Sursa foto: realitatea.net