EXCLUSIV MONDO NEWS! “Ponta, nu poti sa fii crestin ortodox si sa-ti pui tricou cu Che Guevara”. Vezi cine spune asta

VICTOR PONTA face parada cu RELIGIA ORTODOXA si cu valorile de familist din ratiuni pur electorale, considera oamenii politici si analistii intervievati de Mondo News.

Acestia cred ca seful PSD de fapt nu crede in nimic, iar atunci cand face declaratii se ghideaza doar dupa sondaje. In opinia vicepresedintelui PNL, LUDOVIC ORBAN, “sa faci parada de credinta RELIGIOASA e degradant din punct de vedere moral pentru oricine. Un om care crede in Dumnezeu trebuie sa tina asta pentru el nu sa se laude in gura mare”.

La randul sau, deputatul PDL, CLAUDIA BOGHICEVICI, afirma ca TEMA RELIGIEI apare in discursul public al lui VICTOR PONTA doar din considerente ELECTORALE.

Citeste si: RELIGIA IN SCOLI – ANALIZA MONDO NEWS. CE CRED POLITICIENII DE DREAPTA DESPRE ACEST SUBIECT

“Vedem adevarata importanta pe care o da RELIGIEI in viata dumnealui in momentul in care foloseste aceasta tema doar din ratiuni de imagine in perspectiva alegerilor prezidentiale. Domnul PONTA nu are nicio credibilitate sa vorbeasca despre morala crestina atat timp cat este un plagiator dovedit, iar plagiatul inseamna in esenta furt, deci o incalcare a uneia din cele 10 porunci. (…)

PONTA mizeaza pe manipularea romanilor de buna credinta cand isi subliniaza apartenenta religioasa in comparatie cu contracandidatul nostru KLAUS IOHANNIS, care desi nu este ORTODOX este tot crestin, crede in acelasi Dumnezeu si din multe puncte de vedere este mai roman decat PONTA.

In concluzie, vorbim doar despre ipocrizie si minciuna in cazul premierului PONTA. La urma urmei, la alegerile prezidentiale vor vota si ortodocsi, si catolici, si penticostali, adventisti, deci nu ar trebui sa ne surprinda periplul domnului PONTA la lacasurile de cult de RELIGII diferite”, a declarat CLAUDIA BOGHICEVICI pentru Mondo News.

Si deputatul PNL CRISTINA POCORA este de parere ca VICTOR PONTA a atras Biserica in campania electorala.

Citeste si: INSCOP: CATA INCREDERE AU ROMANII IN PARTIDELE POLITICE

“Cand oamenii care se lauda ca sunt ceva si fac parada cu acest lucru, in mod clar, exact acel lucru nu sunt!

Am vazut in nenumarate ocazii cum VICTOR PONTA foloseste institutii, tragedii, oameni, pentru unicul sau obiectiv: obtinerea puterii totale – controlul total asupra tuturor institutiilor din Romania. Nici Biserica nu putea scapa de populismul si demagogia lui VICTOR PONTA. De altfel, am vazut ca, din cauza iesirilor lui VICTOR PONTA, oficialii Bisericii Ortodoxe au fost nevoiti sa precizeze clar ca se delimiteaza  de orice implicare in campania ELECTORALA.

Ce fel de bun CRESTIN este VICTOR PONTA cand el minte precum respira, cand ignora problemele oamenilor si se faleste in mod demagogic cu mici gesturi pe care le face pentru ca sunt obligatia lui sa le faca…?”, ne-a mai spus POCORA.

Sustinerea socialistilor pentru Biserica este strict electorala, in conditiile in care, recent, Victor Ponta, premierul declarat MANDRU ORTODOX, a participat la o slujba penticostala, este de parere si deputatul PC, OVIDIU RAETCHI.  

“Nu e foarte consistent sa tragi cruci atunci cand porti tricou cu Che Guevara, cel care spunea ca l-ar strivi pe Isus ca pe un vierme: cand spui ”in numele Fiului” duci mana la barbia lui Che, iar ”Sfantul Duh” si ”Aminul” te prind cu degetele peste urechile marelui marxist.

Categoric ca sustinea socialistilor pentru Biserica in Romania e strict ELECTORALA, e vorba doar de bifarea unor teme de campanie oferite de strategi: azi esti mandru ca esti ORTODOX, maine ai afinitati penticostale, poimaine iti pui la loc basca lui Mao. E doar un cocktail electoral”, este de parere OVIDIU RAETCHI.

La randul sau, analistul politic GEORGE RIPA considera ca din punct de vedere ideologic, este practic imposibil sa explici unui american cum stanga romaneasca este pro-religie si dreapta a adoptat teme de stanga, precum promovarea drepturilor comunitatii lgbt sau sustinerea legalizarii drogurilor usoare.

Citeste si: PONTA SI-A CONTINUAT PERIPLUL RELIGIOS. A MERS LA BISERICA SFANTUL GHEORGHE NOU LA SLUJBA DE COMEMORARE A LUI BRANCOVEANU

“Socialistii au confiscat si abuzat valorile si principiile dreptei, precum patriotismul, principiile crestine, familia, traditia. Uitati-va la VICTOR PONTA, ce se promoveaza ca patriot, ORTODOX, si familist. Este evident ca Victor Ponta nu crede nimic din toate acestea, insa reuseste sa pacaleasca foarte multa lume.

Cred ca urmatoarele alegeri prezidentiale ar putea aduce normalul din punct de vedere ideologic, insa pentru asta avem nevoie de lideri puternici, credibili si curajosi care sa vorbeasca pe temele adevarate ale dreptei, care se intampla de altfel sa fie si valorile majoritatii romanilor”.