EXCLUSIV: Oficiali ai Stelei nu isi pot desfasura activitatea la Giurgiu din cauza sefilor Astrei

Persoanele din conducerea clubului Astra Giurgiu recurg la tertipuri ieftine inaintea partidei dintre Astra si Steaua care se va disputa sambata in Liga I.

Partida dintre Astra si Steaua, programata sambata de la ora 18:30, la Giurgiu, a inceput deja si se joaca la distanta, intre oficialii celor doua grupari. Astfel, Mihai Stoica, managerul echipei campioane ii acuza pe giurgiuveni ca recurg la orice tertipuri inaintea confruntarii, iar unul dintre acestea ii afecteaza pe membrii staff-ului campioanei.

Astfel, kinetoterapeutul clubului Steaua si ofiterul de presa al echipei vor avea probleme in ceea ce priveste desfasurarea activitatilor pe care le au in atributii. “Ovidiu Kurti si Catalin Fainisi trebuie sa isi cumpere bilet sa vina la meci. Aici s-a ajuns. Delegatia oficiala este obligatoriu sa fie primita. Nu mi se pare normal ceea ce fac ei. Noi am lasat ofiterul lor de presa sa intre la meciul de pe Arena Nationala”, a spus Mihai Stoica intr-o conferinta de presa transmisa de Digi Sport.

Contactat de Mondo News, Catalin Fainisi, ofiterul de presa al clubului Steaua Bucuresti, ne-a declarat in exclusivitate: “Marian Dima, omologul meu de la Astra, imi va da acreditare si am sa pot intra in stadion. Insa nu am acces la vestiare cu acreditarea. Astfel, nu pot sa imi desfasor activitatea cum se cuvine”.

Un ofiter de presa trebuie sa aiba acces la vestiare pentru intocmirea foilor de joc, trebuie sa il insoteasca pe antrenorul echipei la conferinta de presa si trebuie sa fie in contact permanent cu staff-ul echipei pentru o cat mai buna informare a suporterilor cu privire la activitatea clubului. Cum Catalin Fainisi nu va putea face aceste lucruri, ramane de vazut cum vor reactiona oficialii Stelei cu privire la acest tertip daca el va fi folosit pana la urma de cei de la Astra.

Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se vor intalni sambata, de la ora 18.30, intr-o partida restanta din etapa a II-a a Ligii I. Meciul de maine va fi transmis de postul de televiziune Dolce Sport si va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT si pe MONDO NEWS.

Sursa foto: photobycoro