EXCLUSIV: Pantelis Kapetanos, foarte aproape de o revenire in Ghencea

Pantelis Kapetanos este foarte aproape de o revenire la echipa Steaua Bucuresti, gruparea din Ghencea fiind cea care l-a adus in Romania pe atacantul grec atunci cand acesta avea nevoie de o relansare a carierei.

Pantelis Kapetanos, in varsta de 30 de ani, este pe faras la CFR Cluj, acolo unde golgheterul grec nu mai este dorit de antrenorul Mircea Rednic, dar nici de oficialii gruparii din Gruia din cauza salariului mare pe care il are.

Pantelis Kapetanos ar agrea o revenire la Steaua, la fel si oficialii Stelei,  iar Laurentiu Reghecampf si-ar rezolva o mare problema, aceea din compartimentul ofensiv, unde ros-albastrii mai au doar doua variante, Stefan Nikolic si Federico Piovaccari dupa plecarea lui Rusescu la Sevilla si excluderea lui Mihai Costea.

Intre cele doua parti se poarta discutii intense singurul impediment care trebuie depasit este cel legat de aspectul financiar. Mai mult, Kapetanos ar putea ajunge la Steaua la fel cum a plecat, din postura de jucator liber, daca grecul va renunta la o parte din banii restanti pe care ii are de incasat de la CFR Cluj.

Pantelis Kapetanos a mai jucat pentru Steaua Bucuresti in perioada 2008-2011, timp in care a imbracat tricoul ros-albastru in 87 de partide si a marcat de 33 de ori in toate competitiile.

Sursa foto: antena3.ro