EXCLUSIV PELUZA NORD: STEAUA nu poate fi “CIUNTITA” nici de BECALI, nici de ARMATA, de nimeni

Unul dintre liderii PELUZEI NORD a declarat, in EXCLUSIVITATE pentru MONDO NEWS, ca nimeni nu a participat la vreo intalnire cu presedintele VALERIU ARGASEALA, toate informatiile aparute pana acum in legatura cu acest subiect fiind inventate, fiind foarte posibil ca ele sa faca parte dintr-o campanie de dezinformare a presei si, implicit, a suporterilor stelisti

“STEAUA BUCURESTI nu poate fi ciuntita de nimeni in lumea asta. Nici de GEORGE BECALI, nici de Armata, nici de alte persoane care au ganduri sau interese ascunse. Nu a fost vorba de nicio intalnire intre presedintele VALERIU ARGASEALA si liderii de la PELUZA NORD si, din cate am auzit, nici liderii de la Peluza Sud nu cred ca au fost la o asemenea intalnire.

Noi ne-am spus punctul de vedere, pe care il puteti gasi pe site-ul oficial al PELUZEI NORD (NORD1995.ro), in care am explicat, cu subiect si predicat, intreaga situatie, pe intelesul tuturor. Se pare ca toti suporterii au inteles situatia ingrata in care ne aflam cu totii si de aceea tribunele stadionului sunt aproape goale meci de meci.

Nu am cerut decat ca echipa STEAUA  sa redevina STEAUA  cu tot ceea ce inseamna cel mai iubit club din Romania: palmares, sigla, nume si culori. STEAUA BUCURESTI a fost, este si va ramane brandul numarul 1 in fotbalul european si mondial la nivel de echipe de club. Acest lucru trebuie sa il inteleaga, in egala masura, si generalii Armatei Romane dar si subalternii lui GEORGE BECALI care se ocupa in prezent de gruparea din Ghencea. Ne pare foarte rau ca nu putem fi alaturi de echipa, jucatori si antrenori, dar aceasta este situatia……”, ne-a declarat unul dintre liderii PELUZEI NORD cu care am stat de vorba despre situatia ingrata in care se afla suporterii ros-albastrilor.

Sursa foto: suntstelist.ro