EXCLUSIV RAZVAN MIRONESCU: Promulgarea legii DARII in PLATA va aduce liniste in sanul a mii de familii din ROMANIA

Deputatul RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL pentru PRIMARIA SECTORULUI 6, este unul dintre initiatorii LEGII DARII in PLATA alaturi de colegul sau DANIEL ZAMFIR. MIRONESCU a salutat decizia presedintelui KLAUS IOHANNIS de a promulga, joi, LEGEA DARII in PLATA.

“Am primit cu maxima satisfactie vestea ca presedintele KLAUS IOHANNIS a promulgat LEGEA DARII in PLATA in pofida tuturor scenariilor apocaliptice pe care reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei si a celorlalte banci comerciale le-au preconizat. Sunt convins ca presedintele Romaniei a tinut cont de larga majoritate parlamentara care a fost de acord cu LEGEA DARII in PLATA. Aceasta promulgare va aduce liniste, in pragul Sarbatorilor Pascale, in sanul a mii de familii terorizate de samsarii de credite bancare si chiar de reprezentantii bancilor.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: „IN PREZENT ANPC ESTE VULNERABILA SI AFECTEAZA DREPTURILE CONSUMATORILOR! PROPUN UN NOU CADRUL LEGAL!”

In aceeasi ordine de idei, vreau sa precizez ca proiectul ANPC initiat de mine are ca scop oprirea abuzurilor pe care oamenii le-au suferit din partea bancilor si a comerciantilor. Unul dintre principalele motive pentru care am initiat legea ANPC este acela de a se institui un control parlamentar asupra ANPC  si a face din aceasta o institutie de forta care sa lucreze in favoarea si pentru cetateni”, a declarat RAZVAN MIRONESCU, in exclusivitate, pentru Mondo News.

CITESTE SI: INTERVIU RAZVAN MIRONESCU: LEGEA “DAREA IN PLATA” REPREZINTA O SOLUTIE ECHITABILA A IMPARTIRII RISCURILOR AFERENTE INCHEIERII UNUI CREDIT IPOTECAR

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU