AEROPORTUL OTOPENI. EXCLUSIV: SCANDAL SEXUAL la OTOPENI: O duduita de la Serviciul Chartere s-a culcat cu preotul aeroportului

AEROPORTUL OTOPENI. Un scandal cu TENTA SEXUALA zguduie de cateva zile atmosfera de lucru de la Aeroportul OTOPENI. Potrivit surselor Mondo News, o duduita divortata de la Serviciul Chartere si-a gasit linistea trupeasca in bratele preotului de la capela Aeroportului Henry Coanda.

Pana acum nu este nimic rau in asta, numai ca sotia slujitorului Domnului a aflat de aceasta aventura a sotului “neprihanit” si, conform surselor noastre, a paruit-o deja pe enoriasa de la Serviciul Chartere.

CITESTE SI: VIDEO SCANDALOS Doua tinere s-au PARUIT pentru o rochie de mireasa la Palatul Parlamentului 

AEROPORTUL OTOPENI. MONICA BALAN, adjuncta sefului de la Serviciul Chartere din cadrul Aeroportului Otopeni, este divortata si a fost, timp de ani buni, iubita oficiala a lui LUCIAN BALACI (un sef de tura de la serviciul Check-In de la Tarom), alaturi de care si-a “aranjat” sa castige mai multe tombole care sa le permita cateva sejururi gratis pe meleaguri straine. Domnisoara BALAN este in prezent divortata dupa ce a pus capat casniciei cu un barbat mult mai in varsta decat ea. Astfel ca, neprihanita duduita a pus ochii pe BOGDAN NASTASIU (FOTO), preotul de la Capela Aeroportului Otopeni, si de aici pana la fapte nu a mai fost decat un pas, actul consumandu-se chiar in biroul capelei.

CITESTE SI: SOCANT FLORIN TECAU, presedintele CJ ARGES, la agatat pe FACEBOOK: F.. PUTIN si RAR! FOTO

AEROPORTUL OTOPENI. Problema este ca sotia preotului NASTASIU a prins de veste dupa ce camerele de supraveghere au surprins momentele intime dintre cei doi porumbei si ar fi avut deja o confuntare atat cu sotul, cat si cu “neprihanita” enoriasa, pe la colturi discutandu-se aprins pe marginea faptului ca preoteasa i-ar fi aplicat o corectie fizica sanatoasa domnisoarei BALAN.

AEROPORTUL OTOPENI. In momentul in care scandalul a luat proportii s-a transformat intr-un subiect fierbinte pentru directorii de la Aeroportul Otopeni urmand sa se lase cu sanctiuni pe masura. 

Sursa foto: facebook.com